Prodej rodinného domu, Blučina, Nová, 123 m2 (ID: 3503995)

Nová, Blučina

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Blučině

Informace k domu

* Rodinný dům kousek od Brna po zdařilé rekonstrukci !

Nabízíme Vám krásně sladěný rodinný dům o celkové ploše cca 147 m2, který se nachází kousek od Brna v blízkosti dálnice D2.

Nemovitost prošla částečnou a poměrně rozsáhlou rekonstrukcí v minulém roce, důraz byl především kladen na použitý materiál. Dům po ní působí svěžím, vzdušným a útulným dojmem, budete se zde cítit příjemně.

Přízemí:
Centrální chodba nabízí dostatek úložného prostoru v podobě úložných skříní zabudovaných pod schodištěm do patra. Kuchyně je propojena s obývacím pokojem, kde předěl mezi těmito prostory tvoří dva schody, které do místnosti krásně zapadnou a zároveň tvoří okrasný a funkční prvek. Samotná kuchyňská linka má zabudované spotřebiče značky Bosch, dostatek místa k práci a ukládání věcí. Obývací prostor je tvořen jídelním koutem a zónou pro odpočinek, kterou Vám dokreslí moderní lihový krb. Ložnice disponuje šatní skříní, komodou, manželskou postelí s úložným prostorem a osvětlenými nočními stolky, vše je v dekoru tmavého dřeva. Dále zde nalezneme spodní koupelnu, kde je vana pro Váš odpočinek po náročném dni a technickou místnost s kotlem, bojlerem a s místem pro pračku a sušičku.

Podkroví:
Po dřevěných schodech vystoupáme do pracovny, která se dá využít jako další obytná místnost, případně jako herní kout či studijní prostor pro Vaše děti. Z ní vejdeme do koupelny a další ložnice. Vrchní koupelna má naopak sprchový kout a dostatek světla díky střešnímu oknu.

Exteriér:
Dvůr nabízí místo pro odpočinek a setkávání s přáteli při grilování. Nalezneme zde i zastřešenou část pro případ nepřízně počasí.

Další prostory:
Po schodech poté sestoupíme do vinného sklepa, který poslouží nejen k uskladnění vína.

Provozní náklady:
Náklady za provoz domu jsou cca 6 520,- měsíčně.

Okolí:
Přímo v Obci jsou obchody, restaurace, kavárna, základní a mateřská škola, lékařská péče včetně lékárny a mnoho dalšího. Pro vycházky využijete místní rybník, přírodní park Výhon s rozhlednou a krásnou přírodu v Dyjsko-svrateckém úvalu. Sportovci mají vybudované cykloztezky, sportovní halu a krytý bazén.

Podklady:
• Pro Vaši lepší orientaci jsou k zakázce přidány orientační plánky.
• Vypracován energetický štítek náročnosti.
• Zpráva z vizuální kontroly stavu objektu.
• Videoprohlídka, která lépe zachytí nemovitost a její okolí.

Nemovitost je nutno vidět při osobní prohlídce, kde načerpáte atmosféru daného místa. Ráda Vás tu provedu a zodpovím všechny Vaše dotazy.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Nová, Blučina
ID
02803
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
146 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PROPERIA GROUP, s.r.o.

Máchova 1301/2, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Nela Masaryková

Nela Masaryková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blučině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu