Prodej rodinného domu, Praha - Šeberov, Karfíkova, 230 m2

Karfíkova, Praha 4, Šeberov

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc

(včetně provize, právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Sháníte rodinný dům v rezidenční části Prahy, kde je možné naleznout klidné bydlení s atmosférou venkova, naprosto dokonalé soukromí, velkorysé prostory k bydlení a skvělou dostupnost centra Prahy i MHD pro Vás a celou Vaši rodinu?

Máme pro Vás exkluzivní nabídku na koupi domu 5+1, 230 m², v atraktivní lokalitě Praha Šeberov, ulice Karfíková. Dům je skvěle dispozičně řešen a nabízí velkorysé prostory k životu a vytvoření toho pravého domova. Pozemek má celkovou rozlohu včetně zastavěné plochy 907 m² a je zde praktická dvougaráž s kůlnou poskytující zázemí nejen pro automobily, ale i pro uskladnění potřebných sezónních věcí díky úložným regálům a půdě v sedlové střeše garáže. Dále lze užívat bazén a prostornou terasu. Zahrada je rovinatá, zatravněná se vzrostlými ovocnými (jabloně, slíva, broskvoň) a okrasnými dřevinami a rostlinami (borůvky, jahody, ostružiny, maliny, různé bylinky).

V přízemí domu je nádherný obývací pokoj s krbem, vstupem na terasu a dále do zahrady. Navazuje na něj kuchyně s kuchyňskou linkou se spotřebiči i praktickým ostrůvkem a jídelnou. Velmi výhodný se zdá samostatný pokoj v přízemí domu, který může snadno sloužit jako samostatná garsonka a díky koupelně s vanou a toaletou, může poskytnou zázemí jak návštěvě, tak pro trvalé bydlení rodičů či vybudování kanceláře nebo pracovny.
V přízemí je ještě velká vestavěná skříň v chodbě, komora pod schody a toaleta.

Patro domu tvoří tři samostatné a velmi prostorné pokoje, jeden z nich se vstupem na terasu, druhý na balkon. Koupelna se sprchovým koutem a vanou, toaletou. Je zde také vstup na pochozí půdu.

Celkový stav domu je dobrý a udržovaný. Doporučujeme opravu balkonu v prvním patře domu. Pan majitel má k dispozici inspekci nemovitosti, kterou pro zajištění transparentnosti a všech dostupných informací poskytneme. Dostupnost do stanice Chodov 24 minut autobusem se stanice Hrnčíře. Z domu na autobusovou stanici Hrčníře pouhé 4 minuty chůze.

Dům je nyní neobývaný a prohlídky jsou možné po dohodě kdykoliv. Budu se těšit na setkání.

Parametry domu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Karfíkova, Praha 4, Šeberov
ID
N00484
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
193 m2
Plocha nemovitosti
906 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bc. Zuzana Lang DiS

Bc. Zuzana Lang DiS

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu