Prodej bytu 4+kk, Říčany - Strašín, Nad Lesem, 108 m2 (ID: 3504876)

Nad Lesem, Říčany, Strašín

10 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 422 Kč /za měsíc

(Vč. provize a právních služeb, dokončený RD)

Prémioví partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt 4kk/T se zahradou v nízkoenergetické novostavbě s tepelným čerpadlem s rekuperací u krásného lesa. Poslední volný v této lokalitě (jiné projekty připravujeme s možností předrezervace). Postaven za "staré" ceny, levněji už asi nebude. Nabízíme dokončený mezonetový byt se zahradou ve zkolaudované novostavbě rodinného domu. Oblíbená lokalita Říčany u Prahy (okres Praha-východ) 2 km od hranice Prahy, 5 km od budoucího Pražského okruhu!

Nachází se na velmi klidném místě v přírodě - procházky, cyklostezky v okolí, klidná ulice, zeleň, veškerá občanská vybavenost, vše jen pár minut od Prahy! Veškerá občanská vybavenost vč. kina i krytých bazénů je v Říčanech.

Kvalitní novostavba řadového domu o 3 bytových jednotkách má velmi nízké náklady na provoz (zateplený porotherm, vytápění tepelným čerpadlem vč. rekuperace vzduchu = větrání čerstvého vzduchu s minimálními ztrátami tepla) - energetická třída B. Každý byt má samostatnou oplocenou zahradu 61 m2, společný pozemek, dvě parkovací místa, samostatné vchody i měřidla energií.

Lokalita se nachází na okraji původní zástavby se vzrostlými stromy a zároveň u lesa. V blízkosti je sportovní areál, tenisové kurty, kryté i venkovní dětské hřiště, koupaliště s vyhlášenou restaurací Jureček a mnoho dalšího. Bezprostřední okolí lokality nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití („nekonečný” les u domu, koupaliště Jureček 800 m).

Krásná příroda a čistý vzduch, to jsou Říčany = kompletní občanská vybavenost (školy, školky, doktoři, obchody i úřady)!, dálnice D1 10 km, Praha centrum pak 15 min. Bus Říčany 300 m, PID 1,5 km - spoje na Prahu jezdí každých 10-30 min. Jedná se o hlavní trasu na Kutnou Horu, BUS jezdí od brzkých ranních hodin do půlnoci. Vlak - cesta do centra Prahy trvá jen 30 min, intervaly vlaků 10 - 30 min.

Zavolejte nebo napište pro bližší info nebo pro sjednání prohlídky nemovitosti. Po dohodě možno kdykoliv. Doporučujeme pro klidné a komfortní bydlení v krásné přírodě v blízkosti Prahy. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

K prodeji dokončujeme i další jednotky v okolí s možností výběru dekorů s různými velikostmi zahrad v různých cenách. Více info u makléře..

Parametry bytu

Cena
10 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vč. provize a právních služeb, dokončený RD
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Nad Lesem, Říčany, Strašín
ID
256-NP00626
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
108 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
108 m2
Plocha zahrady
196 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné, Podlahové
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX VIP

RE/MAX VIP

Černokostelecká 245, Říčany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Filip Kovařík

Ing. Filip Kovařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu