Pronájem rodinného domu, Ostrava, U Jeslí, 124 m2

U Jeslí, Ostrava

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Bydlet 5 minut od Komenského sadu? Chodit pěšky do práce? Bezproblémově zaparkovat? To není sen, ale realita! Nízkoenergetická novostavba rodinného domu čeká právě na vás.

Proč využít tuto jedinečnou nabídku?

- nízkoenergetická novostavba o dispozici 4+kk
- interiér v nadstandardním provedení
- kryté stání pro dva automobily
- zahrada orientována na jihozápad
- budete prvním nájemníkem v domě

Nabízím pronájem novostavby rodinného domu v docházkové vzdálenosti do centra města na ulici U Jeslí v Ostravě Muglinově. Dům splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. V přízemí vás na první pohled zaujme propojený obývací pokoj s kuchyní a přímým vstupem na zahradu. Vnitřní vybavení je naprosto bez kompromisů. Kvalitní vinylová podlaha, bezfalcové interiérové dveře Sapeli s magnetickým zámkem, ocelové schodiště s dřevěnými nášlapy, chytré vypínače s ovládáním na mobilu a mnoho krásných detailů, které najdete ve fotogalerii. Dům na pronájem není vybaven nábytkem!

Dispozičně se jedná o patrový dům s podlahovou plochou 124 m2, kde v přízemí najdeme zádveří, technickou místnost, chodbu, toaletu, obývací pokoj s kuchyní a komoru. Po nádherném industriálním schodišti vstoupíte do prvního patra kde na vás čekají tři ložnice, toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem.

Místo je vzdálené pouhých 5 minut od Komenského sadu, perfektně dostupné pěšky, MHD nebo autem. V docházkové vzdálenosti najdeme mateřskou i základní školu. Autem jste v centru prakticky ihned, stejně tak pohodlné jsou nákupy. LIDL, Penny nebo Forum Nová Karolina.

Zahrada domu je cca 200 m2 a bohatě stačí na příjemné sezení venku. Na zahradě se zkrátka neupracujete. Pohodlné parkování pro dvě auta poskytne kryté stání. Jedná se o skvělý kompromis mezi bydlením v bytě a rodinném domě. Od každého si tento dům vzal to nejlepší.

Pár technických údajů. Dům je postaven systémem Porotherm včetně zateplení. Plastová okna v barvě antracit s izolačními trojskly. Teplo zajistí elektrické podlahové vytápění s termostatem v každé místnosti. Ohřev vody přes el. bojler s objemem 160 litrů. Dům lze ovládat mobilním telefonem, nastavovat teplotu a režimy včetně ovládání osvětlení a kamerového systému.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat podnájemce na základě jím zvolených kritérií.

Nájem: 35.000,- Kč
Zálohy na služby a energie: 5.300,- Kč ( studená voda: 300,- na osobu, elektřina: 5.000,- )
CELKEM měsíčně nájem včetně služeb: 40.300,- Kč
Kauce: 70.000,-Kč
Provize RK: 35.000,- Kč

Parametry domu

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
U Jeslí, Ostrava
ID
294
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
215 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Martin  Moravec

Martin Moravec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu