Prodej bytu 3+kk, Kojetín, Sadová, 94 m2 (ID: 3505456)

Sadová, Kojetín

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, včetně provize RK)

Prémioví partneři v Kojetíně

Informace k bytu

Rádi byste prostorné bydlení pro Vaši rodinu, ale do rodinného domu s velkou zahradou a spoustou práce k tomu, se Vám nechce? Máme pro Vás něco takříkajíc „na půl cesty“.
Prostorný byt o celkové výměře 94 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlové „bytovky“ o pouhých 4 bytových jednotkách na Sadové ulici a co víc, přímo pod balkonem si můžete pronajmout kousek zahrádky, kde můžete posedět, případně si něco vypěstovat bez nutnosti investice do zahradního traktůrku 

Samotný prostorný byt se vyznačuje dispozicí 3+kk, kde prim hraje zejména nadstandardní obývací pokoj s kuchyňským zákoutím o podlahové ploše 35 m2, za který by se nemusel stydět opravdu žádný domek. Pohodu a teplo domova v tomto prostoru navíc dotváří krb. Ještě jsme Vám neřekli to nejdůležitější a pokud jste si ještě nepohlédli fotogalerii, vězte, že bytová jednotka prošla kompletní nadstandardní rekonstrukcí. Postačí Vám tedy vybrat si nábytek dle vlastního vkusu, sbalit oblečení, osobní věci a zásoby na těžší časy, a začít bydlet… Bydlet ve vlastním.

Vzhledem k umístění bytu v přízemí, byly veškeré možné rozvody taženy pod bytem ve sklepních prostorech, kde je schovaný nejen plynový kotel zajišťující rozvod tepla do radiátorů, ale také elektrický zásobník na teplou vodu. To ale není vše. Třetím zdrojem tepla je elektrické podlahové vytápění. Takže je jen na Vás, která cesta je Vám bližší a jak teplo budete mít doma  K dalším devízám bytu patří nadčasová kuchyňská linka vybavená spotřebiči, prostorná komora/šatna, již zmíněný balkon a v neposlední řadě také 3 rozsáhlé sklepní místnosti.

Byt je vhodný také jako investice k dlouhodobému pronájmu. Aktuální příležitostí Kojetína jsou zaměstnanci v minulém roce zprovozněného distribučního centra Amazonu. Z hlediska občanské vybavenosti se byt nachází v pěším dosahu supermarketu, ZŠ, dětského hřiště či pošty. Centrum města i MHD 10 minut pěšky, železniční stanice do 5 minut autem, díky blízkému napojení na D1 rychlé propojení s okolními většími okresními městy, Olomoucí či Zlínem.

Pro více informací a dohodnutí prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám všechny krásy bytu předvedeme na živo.

Parametry bytu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, včetně provize RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Sadová, Kojetín
ID
0246
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRANZ REALITY

Nádražní 879/27, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kojetíně (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu