Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, Františka Krejčího, 210 m2 (ID: 3505467)

Františka Krejčího, Karlovy Vary - Hůrky

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Prodej velmi pěkného, celoročně prosluněného rodinného domu v blízkosti dvou golfových hřišť, o dispozici 6+kk / + 3 koupelny /, kde je velký obývací pokoj s luxusní kuchyní, krásným krbem a zimní zahradou, balkony, francouzskými okny, terasou, garáží, s udržovanou zahradou v krásné a vyhledávané rezidenční lokalitě K. Vary - Motýlek, nad karlovarským hotelem Imperiál. Celková užitná plocha domu činí 210 m2, plocha parcely je 1003 m2.

V přízemí domu je k dispozici obývací pokoj s krbem a zimní zahradou, spojený s prakticky řešenou, plně vybavenou luxusní kuchyní a jídelním koutem, dále ložnice, koupelna se sprchou, velká terasa, garáž a komora na uložení sezónních věcí.

V patře jsou situovány další 3 ložnice z toho jedna manželská s vlastní koupenou,
velká šatna, dvě koupelny a technická místnost pro praní a žehlení.
Většina obytných místností je orientována na jihozápad, dvě ložnice na sever. Zahrada s udržovaným trávníkem, okrasnými keři a ovocnými stromy je oplocena, k zalévání jsou k dispozici do země zapuštěné zásobníky na dešťovou vodu. Součástí oplocení je automaticky otevíraná vjezdová brána, garáž je rovněž vybavena vraty na dálkové ovládání, Před garáží je zpevněná plocha - parkovací místa pro další 3 auta. Dům je vybaven pevnou tlf. linkou, internetem a TV SAT.

Vytápění domu je řešeno elektro-kotlem s teplovodním rozvodem, ohřev TUV el. bojlerem. V koupelnách jsou navíc instalovány topné žebříky s alternativním připojením na elektřinu pro letní provoz.

Klidné bydlení v malé a udržované zástavbě nových, rodinných domů s příjemnou sousedskou atmosférou. Veškerá občanská vybavenost - nákupní zóna, škola, školka, lékař atd. 5 min. jízdy autem nebo autobusem. Autobusová zastávka MHD č. 8 je 100 metrů od domu. Lze také využít občanskou vybavenost v sousední obci Kolová ( obchody, pošta, výborná ZŠ, knihovna, fotbalové, golfové a petanque hřiště - 2 min. autem ) nebo v centru Olšových Vrat ( MŠ, tenisové kurty, dětské hřiště, obchod ).

Rezidenční lokalita Motýl ležící v CHKO Slavkovský les je výjimečná svou malebností. Množství zeleně a zvlněná krajina dopřává zdejším rodinným domům mnohem více soukromí, než u obdobných lokalit jinde v Karlových Varech. V okolí jsou krásné louky, lesoparky, rybníky, cyklotrasy, zimní běžecké stopy a 2 golfová hřiště.

Výjimečné místo v nádherném prostředí s prostorným a prakticky řešeným domem za příznivou cenu. DOPORUČUJEME!

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Františka Krejčího, Karlovy Vary - Hůrky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1003 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AMGUEMA

Moskevská 947/12, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Renata Paulová

Renata Paulová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu