Prodej rodinného domu, Okrouhlice, 105 m2 (ID: 3505799)

Okrouhlice

4 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 731 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Okrouhlici

Informace k domu

Dům od sklepa až po půdu nabitý potenciálem. Ti z Vás, které nesvazují trendy moderního bydlení, si mohou sbalit své osobní věci a rovnou začít bydlet. Naopak ti, kteří tíhnou k novodobému designu a jejich představivost jim projektuje moderní trendy do všeho co vidí, budou nadšení z potenciálu, který tato nemovitost skýtá.
Pokud nechcete vsázet pouze na jednu možnost vytápění rodinného domu v podobě plynového kotle, který teplo do celého domu distribuuje přes radiátory umístěné v každé obytné místnosti, potěší Vás, že v kuchyni si lze přihodit polínko do krbových kamen. Vstup do každé místnosti vede přes původní dveře s krásnými dřevěnými obložkami.
V prostorách vstupní chodby se nachází samostatná toaleta a prostorná komora. Ze vstupní chodby se dostaneme do předsíně, ze které lze vkročit do koupelny, vydat se po dřevěných točitých schodech do prvního patra nebo naopak sejít do podzemního podlaží rozděleného na tři části. Na předsíň navazuje také kuchyň, jež bez potíží pojme jídelní stůl i pro větší množství strávníků. S kuchyní sousedí na prostor bohatý obývací pokoj.
Schody vedoucí vzhůru umístěné v předsíni nás zavedou do prvního patra, v němž se nacházejí dva pokoje s částečně šikmými stropy. Menší pokoj, od schodiště blíže dosažitelný, nabízí možnost instalace dalších kamen. Tento pokoj slouží také jako vstup na půdu, která skýtá potenciál dalšího obytného prostoru. Druhý pokoj Vás překvapí příjemnou prostupností denního světla a svou rozlohou.
Na zahradě vedle domu stojí samostatná stavba, která dříve sloužila jako skrýš pro motorové miláčky. Jedná se o opravdu prostornou garáž s přilehlou komorou. Součástí stavby je také prádelna se samostatným vstupem a dřevník s půdním prostorem.
Srdce člověka s duší zahrádkáře zaplesá nad veeeelkou zahradou, která k domu náleží, lze si také pohrát s myšlenkou v podobě prodeje jedné parcely o rozloze 448 m2, která nyní tvoří část zahrady a je dostatečně velká pro výstavbu další nemovitosti. Finanční prostředky získané prodejem byste mohli použít například na modernizaci domu. Zajímavá investiční příležitost, že?
Pokud se rozhodnete převléknout tuto nemovitost do jiného kabátu v podobě nové fasády se zateplením či se pustíte do hlubší revitalizace zahrnující například instalaci tepelného čerpadla, výměnu střešní krytiny a další úpravy vedoucí ke zvýšení energetické úspornosti, můžete čerpat finanční prostředky hned z několika dotačních programů! Považte, byla by škoda tuto příležitost nevyužít a nemovitost nezmodernizovat, zvláště, když náklady na modernizaci nemusíte hradit ze 100 % procent z Vaší kasy, ale částečně se na tom může podílet ta státní.
A lokalita? Jako víno! Obec se nachází nedaleko od okresního města, v obci jsou zřízené dvě mateřské a základní školy, nechybí tu potraviny a večerka, ve které své zásoby tu doplníte i o víkendu! Dále tu nalezneme poštu, hospodu a jiné, život obohacující služby.

Více info na: https://rd-okrouhlice.webnode.cz

Těším se na Vás na prohlídce!

Parametry domu

Cena
4 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Okrouhlice
ID
068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
898 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HRDINA Reality

Havlíčkovo náměstí 56, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Pros

Michal Pros

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Okrouhlici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu