Prodej rodinného domu, Velké Losiny, Komenského, 260 m2 (ID: 3506651)

Komenského, Velké Losiny

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Exkluzivně Vám v zastoupení majitele nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v atraktivní lokalitě v lázeňské obci Velké Losiny nedaleko města Šumperka (vzdálené cca 10km). Nemovitost nabízí svým budoucím majitelům velmi prostornou užitnou plochu, dispozičně zajímavě řešenou, a to prostorným obývacím pokojem s otevřeným jídelním koutem se vstupem na terasu, kuchyní, dvěmi prostornými koupelnami (sprchový kout, vana, záchod, bidet a umyvadlo, atd), sedmi pokoji a příslušenstvím. Dominantou obývacího pokoje jsou velká kachlová kamna vyráběná na zakázku u renomované společnosti Jauernig. Jednotlivé části domu jsou propojeny schodištěm, vyrobeného z masivu - javoru (stejně jako interierové dveře a podlahy) a utváří tak příjemný jednolitý ráz. Srdce domu je umístěno v technické místnosti (v I.PP), skládající se z plynového kondenzačního kotle, TUV plynového zásobníku vody a záložným elektrickým zásobníkem, dále je zde umístěna technologie k venkovnímu bazénu. Voda do domu je zavedena z řádu, na pozemku je i vlastní studna, která je především využívána na automatickou závlahu celé zahrady. Rozvody elektriky v mědi, odpady v plastu atd.. Jako střešní krytina je zde použita betonová taška KM Beta, fasáda zateplena polystyrenem, stavební otvory dřevěné. Rodinný dům je obklopen udržovanou zahradou s terasou, zahradním domkem, bazénem a garáží pro dva osobní automobily, to vše na oploceném pozemku o ploše 2249m, z toho samotná zahrada nabídne plochu přes 2000m, proto se zde nabízí varianta dalšího využití (k odprodeji, výstavbě další nemovitosti). Dům svým vnitřním uspořádáním a polohou nabízí hned několik variant využití jako hlavní varianta je využití vlastního rodinného bydlení, další pak využití k celoročním krátkodobým pronájmům pokojů, jelikož v dochozí vzdálenosti od domu (parkoviště cca 100m) se nachází vyhlášené termální lázně www.lazne-losiny.cz (ty nabízí kryté i venkovní koupaliště s tobogány), které patří k nejnavštěvovanějším, zároveň i nejstarším a nejznámějším lázním na Moravě. Rekreační oblast Jeseníků se vyznačuje kvalitou vzduchu a hlavně nepřeberným množstvím zábavy, sportovních aktivit a výletů. Na dohled a pěší dostupnost je rozhledna Bukovka, zámecký areál ve Velkých Losinách, kvalitní restaurace, muzeum papíru, kino. V okolí je pak rychlá dostupnost ke ski-areálům Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo, Přemyslov, Ostružná, Petříkov, Ramzová. V obci je k dispozici zastávka vlaku, již zmíněné koupaliště, MŠ a ZŠ, pošta, policie, zdravotnická zařízení, multifunkční sportoviště, pivovar Zlosyn a další obchody a služby. Celé okolí Velkých Losin je protkáno řadou cyklistických tras, které vám nabídnou možnost obdivovaní krás Jeseníků. Pro více informací kontaktujte makléřku této nabídky. V případě potřeby či zájmu, Vám s financováním této nemovitosti rádi pomůžeme s našimi finančními poradci, kteří pro Vás umí vybrat nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Komenského, Velké Losiny
ID
17-641
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
2249 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Leona Kočíková

Leona Kočíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Losinách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu