Prodej bytu 5+kk, Lázně Toušeň, U Habeše, 111 m2

U Habeše, Lázně Toušeň

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Lázních Toušeni

Úklidové služby

Informace k bytu

Dámy a pánové,

pokud hledáte pro sebe a svou rodinu výjimečnou nemovitost, ve které budete prožívat pohodový a ničím nerušený život, máme pro vás nabídku ušitou na míru. Vítejte v klidné, přírodou obklopené a velmi žádané lokalitě Lázně Toušeň.

Dovolte nám představit tuto novostavbu, luxusní byt 5+kk s jedinečnou terasou 60 m², který právě v tomto okamžiku míří do prodeje. Design, funkčnost, dostatek prostoru a soukromí a skvělou dopravní dostupnost do hlavního města Prahy, to vše vám nabídne tento nemovitostní skvost.

Již při vstupu do předsíně budete ohromeni jejím designem, prostorem a světlostí, která sem proniká skrze francouzská okna z dalších místností. Dispoziční řešení bytu zahrnuje již zmíněnou prostornou předsíň s chodbou, útulnou ložnici, dva dětské pokoje, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatnou toaletu, soukromou šatnu, technickou komoru a v neposlední řadě dominantu celého bytu – obývací pokoj s kuchyňským koutem. Ale tím nekončíme. Z obývacího pokoje je umožněn přímý vstup skrze francouzské okno na bezkonkurenční terasu, která rozměrově připomíná dostačující zahrádku. Zde můžete trávit ty nejkrásnější chvíle se svými dětmi nebo oslavovat život se svými přáteli při sklenici vína a rozpáleném grilu. Věříme, že zde vám ranní káva bude chutnat jako nikde jinde.

Součástí bytu jsou dvě parkovací stání, které naleznete přímo před domem, a za další technický plus je nutno zmínit tepelné čerpadlo, které zajišťuje teplo domova a klimatizaci s jednotkami přivedenými do každé místnosti.

Poznejte byt, který promění vaše sny o ideálním bydlení ve skutečnost. Kontaktujte nás a domluvte si osobní prohlídku tohoto výjimečného domova.

Už teď se na vás těšíme.

Parametry bytu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
U Habeše, Lázně Toušeň
ID
58394
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
111 m2
Patro
2.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Lázních Toušeni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu