Prodej rodinného domu, Novalja, Chorvatsko, 150 m2 (ID: 3508321)

Novalja, Chorvatsko

5 880 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Chorvatsko-Nemovitosti.cz má pro podnikavé zákazníky zajímavý dům 150m2, se třemi apartmány v Novalji na ostrově Pag. Všechny tři apartmány můžete nezávisle pronajímat nebo užívat s Vaší velkou rodinou. Před domem jsou tři parkovací místa a terasa pro grilování a posezení. Moře je vzdáleno 250m. Pláž je je písečná a je včetně sprch a sociálních zařízení. Apartmán sám se prodává kompletně vybavený, rekonstrukce domu proběhla v roce 2014. Nedaleko jsou obchody a pizzerie případně kebab. Do města Novalja se dostanete pohodlnou kvalitní silnicí z trajektu nebo z mostu, spojující pevninu a ostrov Pag. Podrobně o domě:

Užitná plocha je 150m2 a má přízemí a první patro.
Skládá se z jednoho dvoupokojového apartmánu, který je do patra a dvou studiových apartmánů. Vše je krásné a málo používané. Kompletně vybavené.
Dům prošel v roce 2014 rekonstrukcí i včetně střechy.
Grilovací terasa před domem cca 40 m2 s lavičkou a stolem.
Parkování pro tři auta.
Na nejbližší pláž dojdete za pouhých 7 minut.
Novalja je město a přímořské letovisko v Chorvatsku na severní straně ostrova Pag. Novalja po městě Pag je druhým největším městem na ostrově. Je též největším městem na části Pagu připadající Licko-senjské župě. V roce 2001 žilo ve městě 2 078 obyvatel, v celé opčině pak 3 335 obyvatel. Novalja je známá především díky své pláži Zrče, která díky čistotě získala modrou vlajku. Mezi sporty zde patří vodní lyžování,wakeboarding,bungee jumping a jízda na vodním skůtru.

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Parametry domu

Cena
5 880 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Novalja, Chorvatsko
ID
81
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
260 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu