Prodej bytu 3+1, Slaný, Okružní, 66 m2

Okružní, Slaný

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Slaném

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi zajímavý byt 3+1 s lodžií o výměře 73m2 (byt 66m2 + lodžie 7m2). Nachází se ve druhém patře panelového domu v ulici Okružní, Slaný. Jedná se o byt po kompletní rekonstrukci. Nově vystavěné jádro a příčky, nové štuky, rozvody elektřiny, vody, odpadů, podlahové krytiny, plastová okna, interiérové dveře se zárubněmi… Obytné místnosti jsou orientované na východní světovou stranu. Vstup na zasklenou lodžii je z ložnice. Výhodou je také komora umístěná na patře před bytem.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí, střecha, zateplení fasády, stoupací vedení, výtah, vstupní portál. Umístění domu je v atraktivní a velmi klidné lokalitě se skvělou dostupností na MHD, Bus Praha, obchody, školy apod. Parkování je možné v bezprostřední blízkosti domu.

Financování úvěrem je možné, s jeho vyřízením Vám rád pomohu. Doporučuji využít i virtuální prohlídky bytu, která je součástí inzerátu.

Těším se na viděnou na prohlídce tohoto bytu.

Parametry bytu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Okružní, Slaný
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Adolf Cír

Ing. Adolf Cír

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Slaném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu