Prodej rodinného domu, Nelahozeves, Zimní, 127 m2 (ID: 3511157)

Zimní, Nelahozeves

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nelahozevsi

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme novostavbu rodinného domu 5+kk s dvěma koupelnami včetně WC, nacházející se v příjemné lokalitě Nelahozevsi - Lešany.

Tento elegantní krajní řadový dům se nachází v dolním anglickém resortu, tedy v oblíbené lokalitě primárně známou pro svou klidnou atmosféru a velmi dobrou dostupnost do Prahy či kamkoliv po dálnici D8.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou a moderní kuchyní, pracovna/pokoj pro hosty, koupelna s WC a chodba s vestavěnou skříní.

Na prvním patře najdete tři samostatné pokoje a velkou koupelnu s vanou a WC. Všechny pokoje včetně koupelny jsou vybaveny praktickými vestavěnými skříněmi. V koupelně je navíc podlahové topení.

Celková podlahová plocha domu činí 127 m2 a nachází se na pozemku o rozloze 259 m2 s příjemnou a funkční zahradou o rozloze 147 m2. Před domem jsou dvě místa na automobily a zadní část zahrady slouží k odpočinku, grilování a relaxaci během celé sezóny.

Lokalita Lešan je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidného života a výborné dostupnosti. V docházkové vzdálenosti či v řádu nižších minut autem či dalšími prostředky se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně vlakové zastávky, školy, školky, zámeckého parku, obchodů, restaurací a kaváren. Dětská hřiště jsou také nedaleko.

Dům je postaven ve vysokém standardu a disponuje energetickým štítkem B, což zaručuje úsporu energií. Vytápění je zajištěno moderním plynovým kotlem, který zároveň ohřívá vodu.

Cena: 9.250.000 Kč včetně provize a dalších poplatků

Nabídka této nemovitosti je skvělá příležitost pro rodiny, kteří touží po klidném bydlení v příjemném prostředí ve vysokém standardu bydlení s možností snadného dojezdu do okolí (Praha-Letňany je vzdálena cca 20 minut). Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Zimní, Nelahozeves
ID
0314-NP00136
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
259 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Stability

Sofijské náměstí 3404/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jan Pech

Jan Pech

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nelahozevsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu