Pronájem bytu 2+kk, Brno, Merhautova, 45 m2 (ID: 3511692)

Merhautova, Brno

14 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(zálohy na služby 1350 Kč/měsíc, elektřina 2.500 Kč/měsíc)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte klidné bydlení v blízkosti centra města?

Nabízíme Vám k pronájmu světlý byt 2+kk v centru města Brna. Byt o velikosti 44,5 m2 se nachází ve 4. NP bytového domu. Dispozici bytu tvoří průchozí pokoj, ze kterého je přístupná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Součástí pokoje je kuchyňský kout. Dále byt disponuje neprůchozím obytným pokojem, orientovaným na sever do ulice. Nájemníkům je k dispozici společná zahrada.

Byt je nabízen částečně zařízený – součástí pronájmu je pouze kuchyňská linka se dřezem, troubou, sporákem a digestoří.

Bytový dům je umístěn pár minut od samotného centra města. V docházkové vzdálenosti se nachází např. sportovní centrum Sport Balkán či cyklostezka podél řeky Svitavy. V místě je také veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost MHD (ze zastávky Jugoslávská TRAM č. 3, 5, 7, 9, BUS 82).

Nájem je možný od 1. 6. 2024, výše měsíčního nájmu činí 14.900,- Kč, přičemž cena je uvedena bez záloh na služby. Zálohy na služby činí 1.350,- Kč/měsíčně a zahrnují zálohy na vodné/stočné, a nezúčtovatelné poplatky. Elektřina bude přepsána na nájemníka. Vratná kauce je ve výši 17.000,- Kč. Provize realitní kanceláři je ve výši jednoho nájmu (14.900,- Kč + DPH).

Pronájem je vhodný pro jednotlivce či 2 osoby. Byt je striktně nekuřácký.

Pro více dotazů jsme Vám k dispozici.

Parametry bytu

Cena
14 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
zálohy na služby 1350 Kč/měsíc, elektřina 2.500 Kč/měsíc
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Merhautova, Brno
ID
Merhautova
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Antonín Řičánek

Antonín Řičánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu