Prodej bytu 3+kk, Castelsardo, Itálie, 77 m2 (ID: 3513467)

Castelsardo, Itálie

6 399 890 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Krásný apartmán 3+kk.

Třípokojové apartmány rozdělené mezi suterénu, přízemí a podkroví, nabízejí širokou škálu řešení, která uspokojí potřeby každého klienta.
Soukromé verandy umožňují užívat si mírné sardinské klima v naprosté pohodě a vytvářejí tak ideální prostředí pro odpočinek a relaxaci. Prostor pro venkovní večeře a posezení s přáteli a rodinou.

Kouzlo Castelsarda se vztahuje i na jeho pláže, z nichž každá dokáže vzbudit jedinečné emoce.

La Marina okouzluje zlatým pískem, který se zrcadlí v křišťálově čisté vodě zálivu Asinara, zákoutí pobřeží se světlým pískem, modrým mořem a tmavými útesy.

Kousek od vesnice se nachází pláž Lu Bagnu, nádherné místo s jemným krémovým pískem, průzračně modrým mořem a skalnatými stěnami porostlými středomořskými křovinami.

Punta Li Paddimi nabízí písečné úseky vyznačující se kompaktním béžovým pískem a tmavě zbarvenými skalami a útesy stoupajícími z útesů do moře, které má modrou a zelenou barvu, kontrastující s okolními středomořskými křovinami.

Každé místo na tomto pobřeží, od křišťálově čisté vody až po úchvatné výhledy, dokáže okouzlit a vryje se do paměti těch, kteří je zažijí.

Poloha a služby:
Castelsardo je kouzelná vesnice, pro kterou jsou charakteristické dlážděné uličky, barevné domy a středověký hrad, schopný vytvořit jedinečnou a okouzlující atmosféru.

V docházkové vzdálenosti můžete prozkoumat starobylé uličky, objevit malé restaurace s typickou kuchyní a obdivovat místní řemesla.

Pláže v Castelsardu jsou proslulé svou krásou a křišťálově čisté moře je ideální pro milovníky plavání, surfování nebo jen opalování. Můžete zde zažít tradici, aniž byste se vzdali pohodlí, a užívat si modré moře a historický půvab tohoto jedinečného místa.

60 km od letiště Alghero

37 km od námořního přístavu

2 km od turistického přístavu

500 m od nemocnice

50 m od obchodních služeb

Náš obchodní partner nabízí také silver, gold a platinum balíčky pro vybavení objektu.

V tomto projektu nabízíme 4 apartmánů v cenovém rozpětí od 207 000eur do 357 000eur.

Parametry bytu

Cena
6 399 890 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Castelsardo, Itálie
ID
F12352
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Bell

Adam Bell

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu