Prodej obchodního prostoru, Praha - Jinonice, Peroutkova, 110 m2

Peroutkova, Praha 5, Jinonice

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(vč. kompletního právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Obchodní prostory o celkové ploše 111 m2, s vlastní garáží, umístěné v 1.NP apartmánového komplexu "VBloku", s více než 200 ubytovacími jednotkami. Obchodní prostory mají vstup z budovy, přes hlavní recepci, ale také vlastní bezbariérový vstup přímo z ulice Na Vysoké. Schválené je umístění venkovní reklamy a markýzy nad vchodem.

Celý kompex prošel rekonstrukcí v roce 2019. Jeho součástí je reprezentativní lobby u hlavního vstupu, služby recepce a ostrahy 24/7 a další doplňkové služby určené pro rezidenty - posilovna, prádelna, TV místnost, relax zóna s krbem, zahrada s grilovacím místem. Stavba je umístěna na pomezí Jinonic a Radlic, hned vedle moderního, rychle se rozvíjejícího rezidenčně-kancelářského areálu Waltrovka. Potencionální klientela je tak zajištěna nejen obyvateli komplexu, ale i z blízkého okolí. V budově má provozovnu kosmetické studio, kadeřník, wellness, lékař, gynekologie a stomatologie.

Samotné obchodní prostory se prodávají v podobě shell and core a nový majitel tak bude moci dokončit finální úpravy a povrchy dle svých potřeb. V prostorách byla provedena kompletní rekonstrukce - nová okna, dveře, rozvody elektra, vody i odpadů. Nadstandardní je instalace rekuperace a bezhlukových klimatizačních jednotek nejvyšší třídy s funkcí chlazení, topení a odvlhčování. Realizována byla rovněž zvukotepelná izolace prostor. Dispozice počítá se sociálním zařízením pro hendikepované. Nová vjezdová vrata do garáže mají dálkové ovládání. Další parkovací místo je před garáží. V komplexu je možné rovněž krátkodobě parkování pro hosty.

Aktuálně jsou prostory vedeny jako prostory určené pro "Kamennou prodejnu a expedici e-shopu" a pro "Služby péče o tělo" (masérské, regenerační a rekondiční služby, holičství, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, kosmetické služby, tetování, permanentní make-up), viz. plánek ve fotkách.

Lokalita s výbornou dopravní dostupností - pěšky jen 7 min na metro B "Jinonice", nebo 2 min chůze zastávka autobusu "Farkáň". PENB-D



ID nemovitosti MDO0585-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. kompletního právního servisu a provize RK
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Peroutkova, Praha 5, Jinonice
ID
MDO0585-0001
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
110 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu