Prodej bytu 1+1, Hýskov, Na Krétě, 39 m2 (ID: 3516227)

Na Krétě, Hýskov

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hýskově

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout útulný byt 1+1 s rozsáhlým zázemím a zahrádkou k užívání v překrásné lokalitě Hýskova. Byt je ideálním bydlením pro pár nebo jednotlivce, kteří efektivně využijí úložných prostor, bezproblémového parkování a výhod zahrádky. Tento byt skloubí jak potřebu bydlení a dojíždění do Prahy/Berouna, tak plnohodnotné zahrádkaření a možnost využití koutku pro děti.

Lokalita Hýskova je oblíbeným rekreačním místem na Berounce, které se postupně stalo oblíbeným místem pro trvalé bydlení. V obci je tedy kompletní občanská vybavenost (obchody, pošta, bankomat i restaurace). V rámci Pražské integrované dopravy můžete z Hýskova jet vlakem i autobusem ve směrech – Beroun (přestup na rychlík do Prahy), Rakovník, Nižbor, Králův Dvůr atp. Vlakem se do Prahy Smíchova dostanete do 1h.

Bytová jednotka 1+1 s okny orientovanými na jih se nachází v bytovém domě, který byl vystavěn roku 1908 pro účely Pražské železářské společnosti.
Jednotka je složena z těchto částí: kuchyň 14.0 m2, pokoj 16.8 m2, koupelna s WC 2.6 m2,
Příslušenstvím k bytu je komora 1.5 m2, sklep 2.0 m2 a půda 3.0 m2.
Dále je s bytem výlučně užívána terasovitá zahrádka a plechová bouda na zahradní nábytek a nářadí. Samozřejmostí je spoluvlastnický podíl na společných částech domu, pozemku pod ním a okolo něj (1271 m2).

Bytová jednotka v roce 2009 prošla rekonstrukcí – vybudováním koupelny s WC, výměnou rozvodů (elektřina/voda/odpady), výměnou oken a osazením novým kotlem na tuhá paliva EMG Dvořák III.
O vytápění je tedy postaráno kotlem na dřevo umístěným v prostoru kuchyně. Ohřev vody zajišťuje el. bojler umístěný v koupelně. Bytový dům prošel postupným napojením na média v obci dostupná (vodovod, kanalizace, plynofikace), která jsou k dispozici v celém domě. Průkaz energetické náročnosti nebyl předložen, proto uvádím energetickou třídu G (mimořádně nehospodárná).

Tento byt je ideální pro někoho, kdo chce bydlet v přírodě a zároveň v rozumné dostupnosti Prahy.
V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Těším se na shledanou při prohlídce bytu.

Parametry bytu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Na Krétě, Hýskov
ID
050524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. František Kudrna

Ing. František Kudrna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Hýskově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu