Prodej rodinného domu, Březno, 284 m2 (ID: 3520202)

Březno

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje veškerý právní servis a provizi RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Březně

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte místo, kde si budete každý den připadat jako na dovolené?
Místo, kde budete mít dostatek soukromí, prostor a kde si užijete výhody života v přírodě nedaleko veškeré civilizace?

Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje prostorného rodinného domu s pozemkem o rozloze 5062 m2, který se nachází v žádané lokalitě Březno u Mladé Boleslavi, pouhých 10 km od sjezdu na dálnici směr Praha/Liberec.

Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům ve středomořském stylu s rozlehlým pozemkem, situovaný přímo u malebného rybníka v klidné části Března u Mladé Boleslavi. Dům byl postaven v roce 2011 a nabízí všechny moderní vymoženosti pro pohodlné bydlení. Pozemek o rozloze 5062 m2 Vám otevírá dveře k široké škále možností, jak můžete prostor využít podle vlastních představ a potřeb. Můžete zde například vybudovat rodinný dům, který bude sloužit jako klidné a bezpečné rodinné hnízdo, nebo zde můžete postavit dílnu, kde budete moci rozvíjet své podnikatelské aktivity nebo se věnovat svým koníčkům. Tento pozemek Vám dává prostor k realizaci Vašich snů a plánů.

Klíčové vlastnosti:
- Užitná plocha: 284 m2
- Pozemek 5062 m2
- Dispozice: 5 pokojů + kuchyňský kout (5+kk), včetně dvou koupelen, finské sauny - kamny Harvia,
technické místnosti a garáže s dílnou
- Exteriér: Dvě prostorné terasy s výhledem do zeleně
- Vytápění: Ekologické řešení pomocí kvalitního čerpadla NIBE země/voda a podlahového vytápění, krb v obývacím pokoji
- Vlastní vrtaná studna zajistí nízké náklady na život

Interiér domu je navržen s důrazem na komfort, prostor a světlo. Vysoké stropy a velké okenní plochy zajišťují dostatek denního světla a příjemný pocit otevřeného prostoru. Obývací pokoj je vybaven moderním krbem, který dodává interiéru útulnost a teplou atmosféru během chladnějších dní.
Pro relaxaci a odpočinek slouží soukromá sauna a dvě terasy, ideální pro letní grilování či odpolední relaxaci s knihou. Zahrada přímo navazuje na klidný rybník, což poskytuje jedinečné soukromí a exkluzivní výhledy do přírody.

Tento dům je perfektní volbou pro rodiny hledající klidné a bezpečné bydlení s rychlou dostupností do města Mladá Boleslav, které je vzdáleno pouze několik minut jízdy. Velká garáž s dílnou poskytuje dostatek prostoru pro Vaše automobily či hobby projekty. Okolí domu je jako stvořené pro aktivní odpočinek – v blízkosti naleznete cyklostezky, a pro milovníky historie a přírody je tu Český Ráj s hradem Kost 15km a Prachovské skály vzdálené 25 km.
Sjezd na dálnici PRAHA/LIBEREC je vzdálen pouhých 10 km.

Zveme Vás na prohlídku tohoto jedinečného domova, kde se snoubí pohodlí, komfort a soukromí s nádherným přírodním prostředím. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi pomohou naši specialisté.

Těším se na Vaši návštěvu, kde si můžete tento vyjímečný dům prohlédnout a zažít osobně.

Zuzana Salmanovová, MRE
vaše realitní specialistka pro tuto oblast

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje veškerý právní servis a provizi RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Březno
ID
00022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
284 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
5062 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Zuzana Salmanovová, MRE

Zuzana Salmanovová, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březně (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu