Prodej rodinného domu, Svratka, Na Náhoně, 122 m2 (ID: 3522459)

Na Náhoně, Svratka

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Svratce

Informace k domu

Máte dost městského shonu a toužíte po klidném útočišti, kde by každý den začínal šumem listí místo ranního provozu? Představujeme Vám unikátní příležitost – prodej rodinného domu, ideálního pro vaše celoroční bydlení nebo jako víkendovou oázu klidu. Tento prostorný dům s dispozicí 5kk a výměře 122 m2 je situován v klidné části města Svratky, známého svým bohatým sportovním a rekreačním vyžitím.

Dům prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí. Nová střecha, zateplení, výměna oken a kompletně nové rozvody vody a elektřiny zajišťují bezproblémový provoz a nízké provozní náklady. V přízemí vás potěší podlahové vytápění, zatímco v horním patře jsou instalovány radiátory.

Vstupní část domu tvoří prostorná chodba s vestavěným nábytkem vedoucí do obývacího pokoje s moderní a plně vybavenou kuchyní, která je pravým srdcem domu. Dále nabízí ložnici s vestavěnými skříněmi zaručující dostatek úložného prostoru. Technické zázemí je umístěno spolu s koupelnou a dvěmi toaletami taktéž v přízemí.
V horním patře najdete dva další pokoje a společenskou místnost s knihovnou, která poskytuje ideální prostor pro odpočinek. Nábytek na míru podtrhuje komfort bydlení v celém domě.
Teplo a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Dům je napojený na veřejnou kanalizaci. Hned naproti domu je veřejná studna, která se dá využít jako zdroj vody pro zalévání zahrady.

Pozemek o celkové rozloze 356 m2 je perfektně připraven pro vaše rodinné a společenské aktivity. Můžete zde vytvořit krásný květinový záhon nebo si užívat slunné dny při grilování. Lokalita přímo vybízí k aktivnímu životnímu stylu s možnostmi sportování na nedalekých hřištích a výletech do okolní přírody.

Všechny potřebné služby jsou na dosah - obchody, restaurace, zdravotnická zařízení, škola i školka.

Jste připraveni začít novou kapitolu svého života právě zde? Oklopeni přírodou a doslova krok od všech moderních sportovních zařízení? Fotbal, basketbal, golfové hřiště, běžecké trasy a dokonce i lyžařská sjezdovka – vše na dosah ruky. Navíc revitalizovaný rybník a nádherné lesy pro vaše letní procházky či cyklovyjížďky.
To všechno je součástí života zde.

V případě zájmu o prohlídku této nemovitosti mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit.
https://www.krystofkalhous.cz/inzerat/rodinny-dum-ve-svratce/

Energetická třída
Třída G - Mimořádně nehospodárná podle zákona č. 406/2000 Sb. Průkaz bude předložen nejpozději před uzavřením kupní smlouvy.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 5. 2024
Adresa
Na Náhoně, Svratka
ID
00177
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
356 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRST HOLD INVEST s.r.o.

Za Pasáží 1429, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Kryštof Kalhous

Kryštof Kalhous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svratce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu