Prodej bytu 2+kk, Brno - Slatina, Řípská, 48 m2

Řípská, Slatina - Brno-Slatina

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

K prodeji nabízíme krásný byt o dispozici 2+kk v klidné lokalitě Brno-Slatina na ulici Řípská. Byt o celkové výměře 48 m2 se nachází v 6. podlaží cihlového domu s výtahem. K bytu navíc přísluší také balkón, sklep a parkovací místo.

Byt se nabízí částečně vybavený. Moderní kuchyně disponuje lednicí, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a digestoří. Obývací část je zařízena prostornou pohovkou, konferenčním stolem a knihovnou. Součástí ložnice je vestavěná skříň. V koupelně najdeme vanu, umyvadlo, pračku a součástí je také toaleta.

V okolí domu najdeme restaurace a kavárny, supermarket Lidl a Kaufland, dětské hřiště, kadeřnictví, atd. Pár minut chůze od domu je vzdálená zastávka Vlárská.

Byt je volný k nastěhování od 1.8.2024.

Měsíční náklady k bytu včetně elektřiny vychází kolem 5500 Kč.

Náročnost budovy je B - Velmi úsporná.

Pro zájemce, kteří hledají investiční byt:
Byt aktuálně pronajímá do 31.7.2024 Ideální nájemce - služba, která garantuje stav bytu a nájemné včas i v případě prázdného bytu. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a seženeme ideálního nájemníka do Vašeho budoucího bytu. Služba slouží jako investiční nástroj pro minimalizaci rizik s pronajímáním.

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Řípská, Slatina - Brno-Slatina
ID
N4908
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ideální nájemce

Ideální nájemce

Milady Horákové 1957/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Martin Černý

Martin Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu