Prodej chalupy, Česká Metuje, 137 m2

Česká Metuje

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v České Metuji

Informace k domu

Nabízíme k prodeji poloroubený dům, který prošel téměř kompletní rekonstrukcí před osmi lety. Je to skvělá příležitost pro ty, kdo hledají esteticky působivé a energeticky výhodné bydlení!

Dům má prostornou dispozici 3kk ve spodním patře o přibližné výměře 137m2, kde se nachází zařízená dílna pro kutily s dřevníkem a vstup na verandu s krásným výhledem do krajiny. Veranda je orientovaná na jihozápad a je tak ideálním místem na pozorování západů slunce. Z centrální chodby vede schodiště na prostornou půdu, která může sloužit jako úložiště nebo jako prostor pro další vestavbu. Zahrada má příjemných cca 1029m2. Na pozemku se nachází skalka i udržovaná zahrada s bylinkami, květinami a ovocnými stromy.

Centrální místnost je vytápěna kamny na tuhá paliva, které mají krásný výkon 6,8 kW, kamny lze vytopit i zbytek domu. Ostatní místnosti jsou vybaveny infračervenými topnými panely, což je moderní a úsporný způsob vytápění využívající infračervené teplo podobně jako slunce. V domě je dvoutarifní rozvaděč, zásuvky jsou 230V, tak i 400V v dílně. Je zde tarif D57d, což přináší značnou výhodu v rámci nákladů provozu celého domu. 

K domu náleží svažitý pozemek s další menší stavbou, která aktuálně slouží jako domeček pro děti v horní části a s úložným prostorem pro zahradní nářadí ve spodní části. Dále je k dispozici samostatný dřevník. Dům je napojen na veřejný vodovod a odpady jsou řešeny biologickou čističkou. Zároveň oceníte strategické umístění v rámci obce, kde jste v klidné, slunné části a zároveň blízko ke všem službám.

Dům je vhodný nejen k rekreaci, ale i k trvalému bydlení, což dokazuje jeho současné využívání pro rodinu se dvěma dětmi. Dále lze uvažovat i o pořízení za účelem investice a to hlavně díky unikátnímu umístění v turistické oblasti.

Obec má potraviny fungující 7 dní v týdnu, skvělou školku, poštu, dětské hřiště a kulturní dům.




V okolí se nachází atraktivní oblast Adršpašsko-Teplických skal spolu s certifikovaným Národním geoparkem Broumovsko. Těžko budete hledat oblast bohatší na místa, které stojí za návštěvu v okolí.

Obec Česká Metuje má výbornou vlakovou i autobusovou dostupnost do okolních měst. Do Hradce Králové zde máte přímé vlakové spojení.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Energetický štítek není k dispozici, proto uvádíme písmeno G.

Parametry domu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Česká Metuje
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
137 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1166 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jan Toupal reality a finance

Jana Koziny 336/4a, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Ing. Jan Toupal

Ing. Jan Toupal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v České Metuji?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu