Prodej pozemku pro bydlení, Tuchoměřice, Opuková, 1004 m2

Opuková, Tuchoměřice, Kněžívka

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tuchoměřicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízím k prodeji pozemek v obci Tuchoměřice – Kněživka, ul. Opuková, 1004 m2. Parcela je součástí rozsáhlejšího území určeného k zástavbě samostatně stojících rodinných domů se zahradami. V sousedství se nachází nákupní centrum POP Airport s bohatou nákupní a volnočasovou infrastrukturou. V obci je k dispozici kompletní občanská vybavenost, mateřská i základní škola. Zastávka MHD se spojem na Nádraží Veleslavín a Bořislavku v pěší vzdálenosti (250 m). Mezinárodní škola v Nebušicích ve vzdálenosti 10 minut a centrum Prahy do 30 minut autem.
Na pozemek je již vypracovaný projekt na rodinný dům a podán návrh na stavební povolení. (Projekt k dispozici na vyžádání).

Rozměrná parcela o rozloze 1.004 m2 s napojením na veškeré inž. sítě, které jsou umístěny ve sloupcích na uliční hranici pozemku. Maximální zastavitelnost pozemku vč. zpevněných ploch dle ÚP činí 35% jeho celkové rozlohy.

Parametry pozemku

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Opuková, Tuchoměřice, Kněžívka
ID
TK143636
Plocha užitná
1004 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1004 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Marjan Stevanoski

Marjan Stevanoski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tuchoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu