Prodej rodinného domu, Hartvíkovice, 250 m2 (ID: 3093217)

Hartvíkovice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hartvíkovicích

Informace k domu

Rodinný dům stojí v klidné části obce Hartvíkovice, nedaleko rekreační oblasti autocampu Wilsonka u Dalešické přehrady. Obec má základní občanskou vybavenost: obchod s potravinami, restaurace, knihovna, mateřská a základní škola se sportovním areálem. V obci je i obvodní lékař.
Dům s garáží a dvěma nadzemními podlažími prošel kompletní rekonstrukcí. Zdivo v tl. do 60 cm dodatečně izolované, stropy s rovným omítaným podhledem, sedlový krov doplněný o vikýře, dřevěné modřínové schodiště. Krytina z pálených tašek, klempířské konstrukce z poplastovaného plechu. Venkovní fasáda, vnitřní štukové omítky, v podkroví SDK stropy a stěny se zateplením. Betonové podlahy kryté modřínovými palubkami, doplněné o keramickou dlažbu na sociálních zařízeních a na chodbě. Keramické obklady koupelen, WC a kolem kuchyňské linky. Vnitřní dřevěné dveře do obložkových zárubní, dřevěná okna v části Euro a trojsklo, v části dřevěná kastlová z masivních profilů (modřín).
Dům je napojený na plyn, elektřinu, vodu a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody plynovým kondenzačním kotlem. V 1. NP je prostorná kuchyň s obývacím pokojem a starožitnými kachlovými kamny, dále pracovna, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, garáž, dvě technické místnosti a místnost připravená na vestavbu sauny. Z kuchyně je vchod na zastřešenou terasu s udírnou a posezením s výhledem do uzavřeného dvorku - zahrady. V 2. NP je velká ložnice s koupelnou (sprchový kout, hydromasážní vana a WC), dva pokoje a samostatné WC. Dům je ihned obyvatelný.
Možno financovat úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou. Zajistíme, nezávazné konzultace s naším finančním specialistou - zdarma. Také můžeme zprostředkovat financování pro klienty, kteří nedostanou hypotéku v bance.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Hartvíkovice
ID
00363
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
408 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
175 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 147 lidí

Prodejce

Marcel Láník

Marcel Láník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hartvíkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu