Pronájem výrobních prostor, Měnín, 2100 m2

Měnín

690 Kč /za metr čtvereční / rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 220,-Kč/m2/rok + provize RK)

Prémioví partneři v Měníně

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu zateplenou, uzavřenou halu o CP 2100 m2, nacházející se ve střeženém průmyslovém areálu u Brna, nedaleko OC Olympie a dálnice, mimo samotnou obec.

Hala je vhodná např. k výrobě nebo skladování, má zateplené stěny i střechu, 12 vrat vč. bočních s el. posuvem, příjezd kamionů možný ze tří stran, lze pronajmout navazující venkovní zpevněné plochy. Velikost haly bez krčku 74 x 28m, výška v hřebeni 4,2m, k hale dále náleží 3 kanceláře. Neomezený el. příkon vzhledem k navazující nové trafostanici, k dispozici voda (pitná i samostatně užitková) a odkanalizování. Sociální zázemí možné využít v areálové administrativní budově. Rekolaudace na sklady a výrobu vč. plastikářské a odpadářské výroby.

V průmyslovém areálu se aktuálně dále nabízí k pronájmu ještě jedna hala o výměře 1050 m2. Neomezený el. příkon vzhledem k navazující nové trafostanici. Sociální zázemí možné využít v areálové administrativní budově.

Areál je střežený bezpečnostní agenturou, vrátnice 24/7, příjezd kamionů, blízko dálnice Brno – Bratislava, 10 km od brněnského centra Olympie. V areálu k dispozici nová kamionová váha a další služby vč. vysokozdvižných vozíků. U areálu zastávka integrované dopravy.
Po dohodě různé možnosti modifikací jednotlivých prostor, k dispozici též zpevněné plochy, nádrže v rámci celého areálu. K dispozici i nová trafostanice 2MW, vlastní vodovod a povolení nakládání s odpady. Individuální projednání a možnosti včetně možnosti další výstavby nebo využití dalšího areálu.

Parametry nemovitosti

Cena
690 Kč /za metr čtvereční / rok
Poznámka k ceně
+ služby 220,-Kč/m2/rok + provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Měnín
ID
143-NP06072
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
2100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX A-City

RE/MAX A-City

Březinova 4690/144, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Marek Bělský

Marek Bělský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Měníně?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu