Prodej rodinného domu, Olomouc, Ztracená, 93 m2

Ztracená, Olomouc

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na dotaz)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Nabízíme prodej přízemního mobilního domu o dispozici 4+kk - typ Standard - Modul 5 A - sedlová střecha, dodání do 4 měsíců.
MODUL 5 disponuje kromě prostorného obýváku a ložnice i dvěma dalšími pokoji a stává se tak ideálním obydlím pro rodinu s dětmi. Ty jistě ocení i přilehlou terasu a luxusní vzhled celého objektu. Do toho domečku se hravě poskládá i pěti členná rodina. V obytné kuchyni s obývákem je dostatek prostoru pro větší jídelní stůl a s velikostí pohovky si příliš hlavu lámat nemusíte, padne sem téměř každý kus, který se Vám zalíbí. A že už bydlení máte? Stavba skvěle poslouží i pro víkendovou relaxaci nebo jako zázemí Vaší firmy. Zastavěná plocha domu 91,5 m.
Vybírat můžete ze tří variant a příplatkové výbavy hrubá stavba/ standard/premium.
Provedení Standard je standardně vybavený dům, který obsahuje například střešní šindel, sprchový kout šíře 90 cm, sprchovou baterii, umyvadlo š. 50 cm, umyvadlovou baterii, el. bojler 50/ 80/ 100 L a závěsné WC a další.
Uvedená cena je včetně DPH za dům v provedení standard bez pozemku. Usazení na zemní vruty a doprava není zahrnuta v ceně (zákazník si může zařídit sám). Napojení na inženýrské sítě si zajišťuje zákazník sám. Veškeré vývody pro napojení na inženýrské sítě jsou součástí stavby.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na dotaz
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Ztracená, Olomouc
ID
KVdo10527
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
93 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
91 m2
Podlahová plocha
93 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Lenka Kvapilová

Lenka Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu