Prodej rodinného domu, Nový Bor - Arnultovice, Nábřežní, 306 m2 (ID: 3226615)

Nábřežní, Nový Bor, Arnultovice

4 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 824 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte domov, který oživí vaše sny a zároveň vám otevře brány k neomezeným možnostem? Vstupte do příběhu tohoto domu, který má kořeny až v 18. století, a který právě nyní čeká na nové majitele v klidném koutě Nového Boru - Arnultovic.

Tento dům není jen stavbou, je to živý příběh, který se mísí s historií a potenciálem. Samostatně stojící rodinný dům s částečným podsklepením a ohromující celkovou užitnou plochou 306 m2 vás vítá s otevřenou náručí. V přízemí najdete sklářskou dílnu se zázemím, zatímco celá horní patro je uzpůsobeno k bydlení v bytové jednotce 4+1.

Dům je pečlivě udržovaný a ve velmi dobrém stavu. Rekonstrukce v roce 2002 mu dodala moderní vzhled, ale historie zde stále dýchá. Základy z kamene, pískovcový klenutý sklep, a majestátní mansardová střecha s kanadským šindelem. Nechte se vést dřevěnými schody na půdu, kde může vzniknout nová kapitola vašeho příběhu v podobě dalších obytných prostor.

Vytápění je zajištěno ústředním topením s vlastním plynovým kotlem a krbem v obývacím pokoji pro dokonalou tepelnou pohodu. Vstupní chodba v horním patře spojuje všechny pokoje a zimní zahrada čeká na vaši kreativitu.

K domu náleží krásná, rovinatá zahrada o rozloze 561 m2, oddělená od sousedů živým plotem. Garáž pro jeden automobil a krytý přístřešek jsou zde pro vaše pohodlí. Ale to je jen začátek. Tento dům má neuvěřitelný potenciál, ať už si přejete vícegenerační bydlení nebo podnikatelský záměr, jako například přestavbu na penzion.

Město Nový Bor je plné života a nabízí veškeré občanské vybavenosti, včetně velkých supermarketů. Okolní příroda vás zve k dobrodružstvím a objevování. Máte blízko do okresního města Česká Lípa, a Liberec je vzdálen jen 40 km. Tato lokalita je spojnicí s Německem, což otevírá nové možnosti.

Životní příběh tohoto domu čeká, a my vám rádi přineseme více technických detailů na osobní prohlídce. Ale nejprve si domluvte prohlídku a nechte se vtáhnout do této jedinečné příležitosti. Tato nemovitost je plná emocí a tajemství, které čekají na vaše objevení. Zavolejte a půjdeme se společně na tento jedinečný dům podívat.

Parametry domu

Cena
4 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Nábřežní, Nový Bor, Arnultovice
ID
7116
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
306 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
290 m2
Plocha nemovitosti
851 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
312 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Boru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu