Prodej rodinného domu, Praha, Lipová alej, 262 m2

Lipová alej, Praha, Hlubočepy

31 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 151 978 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

ID zakázky: YS5
 
Prodej rodinného domu, který se skládá z 2 samostatných jednotek. Prodává se jenom jedna jednotka o rozloze - 262 m2. Každá z nich má 4. podlaží, velkou zahradu a 3 parkovací stání.
 
Dům přináší luxusní a moderní bydlení v těsně blízkosti centra Prahy. Nemovitost se prodává v provedení Shell & Core, což znamená: exteriér – v dokončeném stavu, dokončené fasády, osazené dveře, okna a plot, napojení veškerých sítí v objektu domu.
Interiér – jedná se o kompletně dokončenou hrubou stavbu, při vstupu do interiéru uvidíte omítnuté obvodové stěny a stropy, dokončené podlahy, místo pod kuchyňskou linku, koupelny bez zařizovacích předmětů, bez interiérových dveří.
 
V přízemí (83 m2) se nachází vstupní předsíň se schodištěm, chodba, toaleta pro hosty, místo pro kuchyňský kout, obývací pokoj s krbem a vstup na terasu s vlastní zahradou (233 m2). Když 1. podzemní podlaží (55 m2) disponuje technickou místností s zásobníkem teple vody na 300 litrů, sklepem, komorou, pokojem pro tělocvičnu, koupelnou s toaletou, místem pro vlastní saunu. V 2. nadzemním podlaží (87 m2) se nachází dva dětské pokoje se společnou koupelnou. Dále se tady začíná oddělena část patra jenom pro rodiče, která se skládá z chodby, šatny, koupelny, samostatné toalety, ložnice a vlastní terasy. Poslední 3. nadzemní podlaží (36 m2) se skládá z pracovny, pokoje pro hosty s vlasní koupelnou a nádhernou terasou o ploše 14 m2.
 
Pozemek má celkovou plochu 335 m2, z toho 102 m2 je zastavěná plocha.

Dům je navržen jako pasivní dům s vynikající energetickou účinností a minimalizací spotřeby energie. Využívá se i recyklace šedé vody na zalévání a splachování toalet. Topení je řešeno podlahovým vytápěním ve všech místnostech pomocí tepelného čerpadla Yutaki. Také čerpadlo ohřívá vodu pro bazén nebo vířivku a má funkce chlazení. Systém Loxone je známý svou schopností poskytovat inteligentní řízení domů a budov. Jeho systémy umožňují centrální ovládání a monitorování různých zařízení v domě, včetně topení, klimatizace, osvětlení, zabezpečovacích systémů a dalších.
Díky aplikaci, která umožňuje ovládání domu odkudkoliv, můžete mít kontrolu nad vaším domem z jakéhokoliv místa a v jakýkoliv čas. To je užitečně, například při cestování, kdy můžete zkontrolovat, jestli jste nezapomněli zhasnout světlo nebo jestli je všechno v pořádku s bezpečnostními systémy. Dále je k dispozici centrální vysavač s vysoce účinným filtračním systémem. Na střeše domu jsou fotovoltaické elektrárny.

Dům je umístěn v klidné lokalitě, je ideální pro odpočinek a relaxaci, ale s rychlým přístupem k městským zařízením a službám.
 
Nemovitost leží v centrální čtvrti Barrandova s kompletní občanskou vybaveností včetně obchodů, nemocnic, škol, školek a restaurací. Perfektní dopravní dostupnost zajištěná zastávkami Sídliště Barrandov a Pražská čtvrť. Do nákupního centra Nový Smíchov a ke stanici metra Anděl se dostanete za necelých 15 minut, když do centra Prahy se dostanete za 25 minut. Cesta autem..

Parametry domu

Cena
31 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Lipová alej, Praha, Hlubočepy
ID
YS5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
262 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
102 m2
Plocha nemovitosti
335 m2
Plocha zahrady
233 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
97 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 127 lidí

Prodejce

Vladiszláv Jakovlev

Vladiszláv Jakovlev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu