Prodej rodinného domu, Uherské Hradiště - Jarošov, U Cihelny, 150 m2

U Cihelny, Uherské Hradiště, Jarošov

8 888 888 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 362 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Uherském Hradišti

Informace k domu

Představujeme vám rodinný dům v oblíbené lokalitě Uherského Hradiště. Tento prostorný dům s dispozicí 4+1 a celkovou podlahovou plochou 115 m² prošel v roce 2018 kompletní a rozsáhlou rekonstrukcí. Dům zahrnuje nově vyměněnou střechu, kompletně předělané elektroinstalace, nové vytápění, podlahy, sádrokartonové stěny, koupelnu a zateplení domu.
K vyhřívání prostor slouží elektrický kotel, zatímco pro ohřev vody je instalován praktický elektrický bojler. Dispozičně nabízí dům příjemnou vstupní halu, čtyři ložnice, kuchyň, koupelnu s WC a ještě jedno samostatné WC, což uspokojí potřeby většiny rodin.
Exteriér domu skrývá rovnou zahradu o velikosti 160 m² a další část zahrady o rozloze 450 m² v svažitém terénu, která nabízí dostatek prostoru pro odpočinek či rodinné aktivity. Na zahradě se také nachází starší stavba, která poskytuje praktické úložné prostory. Před domem je navíc dostatek místa pro parkování až tří automobilů.
Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s rychlým přístupem k městské infrastruktuře.

Parametry domu

Cena
8 888 888 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
U Cihelny, Uherské Hradiště, Jarošov
ID
2023017
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
165 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
866 m2
Plocha zahrady
608 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 106 lidí

Prodejce

Kateřina Háblová

Kateřina Háblová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Hradišti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu