Prodej obchodního prostoru, Praha - Vršovice, Slovinská, 250 m2

Slovinská, Praha, Vršovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Jedná se o nekonvenční nebytový prostor, který účelně propojuje byt 3+1 se suterénní částí domu. Suterén prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2015, kdy byl celkově opraven a upraven do nynější podoby včetně kolaudace na nebytový prostor. Existuje zde variabilní možnost dalších úprav včetně oddělení obou podlaží a volby přístupů do objektu.

Horní podlaží se nachází ve zvýšeném přízemí s orientací na západ do ulice a na východ do vnitrobloku. Dispozice bývalého bytu zahrnuje dvě ložnice, obývací pokoj, kompaktní kuchyni a dvě koupelny. Topí se pomocí kondenzačního plynového kotle.

Do nemovitosti se vstupuje z ulice prosklenými dveřmi, odkud lze pokračovat nahoru nebo dolů po schodech, jak zjistíte na přiložené virtuální prohlídce. V této části lze zbudovat příčku a oddělit horní podlaží tak, aby suterén byl přístupný z ulice a horní podlaží (byt) pouze z chodby bytového domu.

Celkový stav domu je velmi dobrý s nově zrekonstruovanou fasádou a fungujícím společenstvím vlastníků bez dluhů. Celkové měsíční náklady na provoz celého objektu včetně topení a elektřiny činí přibližně 25.000 Kč.

Majitelé jsou ochotni stavebně i právně oddělit a prodat pouze spodní suterénní část a ponechat si horní podlaží. Zároveň lze jednat o jakýchkoliv dalších úpravách v rámci prodeje.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 10. 2023
Adresa
Slovinská, Praha, Vršovice
ID
05660-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Frydrych

Mgr. Jakub Frydrych

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu