Prodej bytu 2+1, Sokolov, Závodu míru, 54 m2 (ID: 3300169)

Závodu míru, Sokolov

1 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 960 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sokolově

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o velikosti 54m² v Sokolově.


BYT:
Slunný byt, který se nachází ve 4.patře panelového domu, je částečně v původním zachovalém stavu. Jedna místnost, která nyní slouží jako ložnice je po rekonstrukci – je zde nová plovoucí podlaha, štuky a výmalba. I když byt nevyžaduje nutnou rekonstrukci, věřím, že někteří noví majitelé uvítají původní stav bytu a možnost upravit si, či opravit interiér dle svých představ. Součástí bytu je i sklep a společný balkon.


DŮM:
Dům je kompletně zrevitalizovaný. Společné prostory jsou čisté a udržované. V domě je naprostý klid a prostory chodby a sklepů jsou monitorovány kamerami. Okolí domu je plné zeleně. Parkování je přímo u domu, nebo na nedalekém odstavném parkovišti.


LOKALITA:
Bytový dům se sice nenachází v centru města, ale lokalita nabízí spoustu jiných předností. V těsné blízkosti je koupaliště, cyklostezka a relaxační a sportovní park Areál zdraví. Cyklostezka vede mj. k přírodnímu koupališti Michal, které je vzdálené 30min pěšky.
V okolí domu je opravdu hodně parkovacích míst a pokud nemáte auto, tak dům se nachází na pravidelné trase MHD a zastávka je přímo u domu. Dálnice D6 je vzdálená 800m, kudy se pohodlně dostanete za 15min do Karlových Varů, či Chebu. Za 5 minut dojdete do obchodu Penny a za 10min do Nákupního centra Michal. Škola a školka jsou také vzdálené do 10ti min chůze.


NÁKLADY:
Náklady na bydlení jsou velmi nízké.

V ceně je již zahrnuta provize RK a veškerý právní servis.


V případě zájmu volejte, či pište

Parametry bytu

Cena
1 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2023
Adresa
Závodu míru, Sokolov
ID
N00985
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
54 m2
Patro
4. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 91 lidí

Prodejce

Mgr. Josef Düringer

Mgr. Josef Düringer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Sokolově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu