Prodej rodinného domu, Václavovice, Krajní, 600 m2 (ID: 3307275)

Krajní, Václavovice

16 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 540 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Václavovicích

Informace k domu

Rodinný dům 9+2 s velkou udržovanou zahradou, zastřešenou terasou, balkónem a dvěma garážemi s vjezdem na dálkové ovládání vrat, situován v krásném a klidném prostředí u lesa. Součástí prodeje je i nové vnitřní vybavení, které je z kvalitních materiálů, nábytek na zakázku (z rumunského dubu, kuchyně vybavena veškerými spotřebiči vč. myčky).

Vytápění ústřední plynová v kombinaci s tuhými palivy, veřejný vodovod, domovní odpad sveden do tří komorového septiku, EL 220/380 V, telefon, internet.

Garáže jsou vytápěny, na podlaze provedena dlažba, v podstřešním prostoru pracovna a půda.

Pozemek oplocen, vrata s dálkovým ovládáním, přední plocha cca 500 m2; v zámkové dlažbě. Na zahradě byl v r. 2006 zkolaudován altán (zast. plocha 123 m2) pro 40 osob s krbem, vestavěným barem s výčepním a chladícím zařízením, kuchyňkou, WC a hospodářskou část pro zahradní techniku nebo auto.

Nemovitost je možno využít také jako kancelářské prostory v přízemí, v patře pak k bydlení. Podkroví tvoří obývací pokoj a ložnice pro hosty. Sklepní prostory je možno následně využít jako skladovací prostory a archiv firmy.

Situováno v krásném a klidném prostředí s vynikající dopravní dostupnosti MHD do Ostravy, Havířova a Frýdku-Místku. Autem do centra Ostravy cca 15 min., Havířova cca 7 min., Frýdku -Místku cca 12 min.


Prohlídky, po předchozí dohodě, kdykoliv.



Energetický štítek PENB vypracován - třída "D".

Parametry domu

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Krajní, Václavovice
ID
1016053217
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
600 m2
Plocha nemovitosti
2311 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Václav Štolba

Václav Štolba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Václavovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu