Prodej bytu 1+kk, Plzeň - Jižní Předměstí, Goldscheiderova, 45 m2

Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí

4 276 456,2 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 380 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Na prodej zcela nový byt ve výstavbě o dispozici 1+kk s velkou lodžií ve třetím podlaží jedinečného projektu Triangl Park Plzeň. Bytová jednotka je konkrétně umístěna v budově E a nabízí výhled do přilehlého parčíku.

Projekt Triangl Park Plzeň představuje unikátní koncept rezidenčního bydlení v Jižní části Plzně – Bory a nabízí velkou škálu bytů od dispozice 1+kk až 4+kk s možností výběru ze třech standardů dle stylu bydlení: Garden Suite, Family Home, Penthouse Lodge. Každá bytová jednotka disponuje balkonem, lodžií nebo terasou, přízemní byty Garden Suite mají zahrádky. Termín dokončení I.etapy je plánovaný na druhý až třetí kvartál 2024.

Triangl Park je zasazen na okraj oblíbené lokality Plzeň – Bory, mezi vyhlášenou lokalitu „Na Hvězdě“ a obchodní zónu Borská Pole, která vedle OC Area Bory nabízí kompletní škálu obchodů a služeb. Zajímavou přidanou hodnotou je i blízký kampus Západočeské univerzity. Nedaleko od místa je pak přivaděč na dálnici D5, takže v Praze, Německu nebo na Šumavě jste za chvíli.

Aktuálně stále běží prodejní akce „10 – 90“, tj. nyní zaplatíte pouze 10% z kupní ceny a zbylých 90% až po kolaudaci v roce 2024. Neváhejte nás kontaktovat a vyžádat si konkrétní nabídku bytů.

Zpracované digitální vizualizace, jsou nezávazné marketingové informace obecné povahy. Nelze je vykládat jako nabídku na uzavření smlouvy ani se jich nelze dovolávat.

Parametry bytu

Cena
4 276 456,2 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
6. 9. 2023
Adresa
Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
53210
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
45 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 77 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu