Prodej bytu 3+kk, Brno - Žebětín, Křepelčí, 68 m2 (ID: 3322459)

Křepelčí, Brno, Žebětín

7 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 887 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k pronájmu luxusní byt o velikosti 3+KK s celkovou výměrou 72m2. Byt se nachází v klidné části Brno Kamechy ve spodní části, která se nalézá nedalo Žebětínského rybníku, v okolí bytu se nachází kompletní občanská vybavenost.

Interiér je designově zařízen ve vysokém standardu včetně všech kuchyňských spotřebičů. Kuchyně je vytvořena kompletně na míru bytu, součástí je indukční 80cm digitální deska, parní trouba, myčka s technologii ZEOLITH a výsuvná digestoř, všechny spotřebiče jsou značky Siemens. Podlahy jsou z vysoce kvalitního vinylu odolného vůči poškrábání, které skvěle doplňují s bílými dveřmi.

Celý byt je vybaven nábytkem na míru a je kompletně napojen na systém chytré domácnosti, kterou lze lehce ovládat z mobilního zařízení, včetně alarmu, topení a kuchyňských spotřebičů.

Balkon je osazen dřevěnými květináči a umělou trávou a je zde vybudováno příjemné venkovní posezení s dostatečným soukromím. Součástí příslušenstvím bytu je sklep. Byt se prodává s kompletním vybavením viz. fotografie. K bytu jsou možné přikoupit 2 parkovací stání, z kterých je možno udělat dvojgaráž.

Parametry bytu

Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Křepelčí, Brno, Žebětín
ID
53921
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu