Prodej rodinného domu, Žacléř - Prkenný Důl, 152 m2

Prkenný Důl

Rezervováno
9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb.)

Prémioví partneři v Žacléři

Informace k domu

Hledáte útulný rodinný dům nedaleko Trutnova, kde budete obklopeni přírodou? Pak Vás bude zajímat tento rodinný dům v Prkenném Dole. Jakmile vstoupíte dovnitř uchvátí Vás jedinečná atmosféra této dřevostavby.

Jedná se o dům postavený v roce 2007, se dvěma nadzemními podlažími. Dispozice místností 5+kk s celkovou užitnou plochou 152 m2 a pozemkem 1 131 m2.

V přízemí domu se nachází zádveří, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s koupelnou a wc. Z obývacího pokoje lze vyjít na prostornou terasu a zahradu. V patře domu jsou 3 pokoje, 2 koupelny s wc. Z pokojů je vstup na balkon.

Vytápění domu zajišťuje elektrokotel s akumulačními nádržemi s rozvodem do podlahového topení v přízemí a v patře do radiátorů. Ohřev vody el. bojler. Pitná voda je z vlastní studny a odpadní vody jsou svedeny do septiku. V letošním roce bude možnost se napojit na obecní vodovod a kanalizaci, který nyní obec realizuje.

Za domem se nachází nádherná zahrada, na které je možnost posedět u ohně a nebo v zahradním altánu. Kůlny kde je dostatek úložného prostoru na sekačku a zahradní nářadí. Parkovací stání je před domem.

Dům je ideální pro rodiny, které hledají klid a chtějí bydlet v přírodě s dobrou dostupností do města. Případně je možné dům využívat k rekreačním účelům a nebo ke krátkodobému pronajímaní. Výhodou je, že v budoucnu bude v Královci nájezd na plánovanou dálnici D11, což zlepší dostupnost.

Prkenný Důl je vzdálen 15 min. od Trutnova, 20. min od Jánských Lázní nebo 10 min. do kousek vzdáleného Polska. V zimním období můžete využít 500 m vzdálený skiareál. V docházkové vzdálenosti je restaurace, wellness centrum, dětské hřiště. V Žacléři je základní občanská vybavenost - základní a mateřská škola, pošta, lékař.

Pro více informací, či sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb.
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Prkenný Důl
ID
21630
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
152 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
112 m2
Podlahová plocha
152 m2
Plocha nemovitosti
1131 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Zdeněk Štěpán

Zdeněk Štěpán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žacléři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu