Prodej rodinného domu, Hořovice, Valdecká, 155 m2 (ID: 3326380)

Valdecká, Hořovice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům v Hořovicích, v ulici Valdecká.

Na první pohled nenápadný dům kolaudovaný v roce 1987 prošel v roce 2018 zásadní modernizací a poskytuje moderní a úsporné bydlení pro ty, kteří touží po klidu a vlastní zahradě ve městě s kompletní občanskou vybaveností.

Rodinný dům o užitné ploše cca 155 m2 je umístěný na pozemku o celkové rozloze 514 m2 a je částečně podsklepený.

Aktuální dispozice domu je 4+1. Po vstupu do domu se v přízemí nachází zádveří, předsíň se schodištěm do patra, komorou a vstupem do sklepa, dále obývací pokoj s ložnicí, samostatná, moderně vybavená kuchyň (ze které se prochází do obývacího pokoje a prostorné koupelny). V domě naleznete řadu vestavěných skříní, které skýtají dostatek úložných prostor.

V patře je k dispozici menší hala a dva pokoje. Prostorný pokoj orientovaný na západní stranu je vybaven klimatizací. Z tohoto pokoje je také vstup na terasu s krásným výhledem na město a hrad Točník. Druhý pokoj je orientovaný na východní stranu.

RD je vytápěný tepelným čerpadlem voda vzduch, které zároveň vytápí. V jednotlivých místnostech jsou radiátory, v koupelně a na toaletě podlahové topení. Celková rekonstrukce proběhla v roce 2018 (včetně izolací střechy, výměny krytiny a okapů). Dům je osazen eurookny s trojsklem včetně žaluzií.
Součástí domu je garáž se stáním pro jedno auto a montážní jámou, krbovými kamny a řídící jednotkou pro tepelné čerpadlo, ke které je ještě připojen jako záložní zdroj kondenzační plynový kotel. V garáži se nachází také bateriové úložiště pro 4 fotovoltaické panely, které jsou umístěny na terase nad garáží. Je zde také přepínač na osvětlení (solární energie x energie ze sítě).

Zahrada je rozdělená na dvě části – travnatou a dlážděnou, na kterou je možno umístit posezení pro grilování, pergolu, altán nebo např. vířivku.

Hořovice nacházejí se poblíž dálnice D5, téměř v polovině cesty mezi Prahou a Plzní. Jedná se o příjemné město s veškerou občanskou vybaveností. Kromě obchodní zóny je zde i vyhledávaná nemocnice, MŠ, dvě základní školy a gymnázium se čtyřletým i osmiletým studiem.

V okolních brdských lesích naleznete množství cyklostezek i turistických tras.


Pokud Vás naše nabídka nabídka zaujala, rádi Vám umožníme prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Valdecká, Hořovice
ID
9227
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
155 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
226 m2
Plocha nemovitosti
514 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
118 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Jana Studená

Jana Studená

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hořovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu