Prodej rodinného domu, Kramolín, 382 m2

Kramolín

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Dohodou)

Prémioví partneři v Kramolíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme Vám rodinný dům v obci Kramolín, který se nachází v okrese Plzeň-jih. Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá prostorné a pohodlné bydlení v klidné lokalitě a také pro příznivce venkovského bydlení, rekreace nebo drobného zemědělství.

Původně rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami má aktuálně vybudované samostatné vchody do 3 dvoupokojových bytů se samostatným sociálním zázemím. Dům je částečně podsklepený. Nad prostorem k bydlení je velká půda s dalšími možnostmi využití, na kterou navazuje rozsáhlá stodola a přístřešek využívaný jako dílna. Objekt je ideální k rekonstrukci podle Vašich preferencí. V minulých letech zde byla provedena velká investice do renovace střechy.

K vytápění je možné využít dříve používaný kotel na tuhá paliva, aktuálně je řešeno plynovým kotlem. Rozvody topení jsou v části domu po rekonstrukci. Odpady jsou řešeny dvěma jímkami, dům je ale připraven pro připojení na veřejnou kanalizaci. Stejně tak je možné napojení na veřejný vodovod. Dům však disponuje vlastní studnou dostatečné kapacity pro pokrytí běžných potřeb. V domě byla aktuálně provedena revize elektřiny a probíhá vypracování PENB, po jehož dokončení bude aktualizována třída energetické náročnosti.

Stavení má spoustu prostor pro uskladnění automobilů, hospodářských vozidel, nářadí, jak v hlavním, tak i vedlejším objektu. V tom naleznete další prostory pro různé využití, např. dílnu, uskladnění nářadí, kolnu, slepičárnu, součástí je také menší stáj pro tři koně se seníkem - lze stále využít, stáj má funkční pítka pro koně. Součástí objektu je také garáž. Zahrada u domu nabízí možnost pěstování vlastní úrody, na zahradě jsou plodné stromy švestek, jablek a ořechů a zároveň je vhodná také pro chování domácích zvířat a pastvu.

Přijďte si prohlédnout tento skvělý rodinný dům v obci Kramolín a zažijte pohodové a klidné bydlení v srdci přírody.

Prodávající si vyhrazuje zvolit kupujícího na základě vybraných kritérií.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dohodou
Aktualizováno
12. 10. 2023
Adresa
Kramolín
ID
52322
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
382 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1360 m2
Plocha nemovitosti
3662 m2
Plocha zahrady
2684 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kramolíně (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu