Prodej rodinného domu, Šakvice, Vinohradní, 194 m2

Vinohradní, Šakvice

10 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 657 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu, včetně provize pro RK.)

Prémioví partneři v Šakvicích

Informace k domu

Velkoryse řešený, kompletně podsklepený, dvougenerační rodinný dům s výhledem na vodní nádrž Nové Mlýny, se zahradou, zapuštěným bazénem, saunou, samostatně stojícím klenutým vinným sklepem a udírnou; to vše je připraveno pro nového majitele v obci Šakvice.

Dům o uliční šíři 12 m je řadový, patrový, se sedlovou střechou; v domě jsou přípojky na veřejný řád vody, plynovod, elektřinu, kanalizaci. Dům je postaven z cihel, obvodové stěny do ulice a dvora jsou zateplené pěnovým polystyrenem o tloušťce 100 mm.

Dispozičně je přízemí řešeno jako 3+1 s koupelnou, samostatnou toaletou a komorou; patro jako 3+1 s jídelnou a koupelnou. Z patra je vstup na půdu.
Sklep pod celým domem nabízí nepřeberné možnosti využití - je zde místnost s krbem ideální k posezení, technická místnost s kotlem, místnosti pro uchování ovoce a zeleniny.

Zahrada je opticky rozdělena na relaxační a užitkovou.

Vše, co potřebujete ke spokojenému žití najdete v místě - Šakvice disponují veškerou základní občanskou vybaveností. Najdete zde mateřskou školu, základní školu, prodejnu potravin, knihovnu, poštu i restaurace či cukrárnu.
Pro relaxaci je v obci pláž vodní nádrže Nové Mlýny, půjčovna paddleboardů, skatepark, fotbalové hřiště, kemp i letní občerstvení.
Rozšířená vybavenost včetně lékařů, lékárny, banky či střední školy je v nedalekých Hustopečích, které jsou dobře dostupné vlakem či autobusem.
Snadná dostupnost je i do Břeclavi (25 minut) či do Brna (35 minut).

Naše společnost Vám nabízí i vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Průkaz energetické náročnosti se zpracovává.

Zavolejte a domluvíme si prohlídku této báječné nemovitosti, stojí za to. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
10 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu, včetně provize pro RK.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Vinohradní, Šakvice
ID
21671
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
194 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
194 m2
Plocha nemovitosti
753 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Helena Laudátová

Helena Laudátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šakvicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu