Prodej pozemku pro bydlení, Rokytno - Bohumileč, 1414 m2 (ID: 3330158)

Rokytno, Bohumileč

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(vč. provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Rokytnu

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě rodinného domu o celkové velikosti 1.414 m2, v obci Bohumileč. Toto místo vám zajistí klidné bydlení a krásný výhled na Kunětickou horu. Na pozemku se nachází garáž, zpevněná plocha a stavba bez č.p./č.ev., která je určená ke kompletní rekonstrukci (či demolici).
Na pozemku je přípojka elektřiny. Přípojka vody je v dosahu několika metrů.
Kompletní občanskou vybavenost nabízejí Sezemice vzdálené 4 km, Pardubice vzdálené 10 km a Hradec Králové 20 km. Nájezd na dálnici D35 je vzdálený 2 km.
Cena nemovitosti je vč. provize a právního servisu. Koupi pozemku je možné financovat hypotečním úvěrem, který vám v rámci našich služeb zajistíme za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
11. 12. 2023
Adresa
Rokytno, Bohumileč
ID
00171
Plocha nemovitosti
1414 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Ján Otrošina

Ing. Ján Otrošina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rokytnu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu