Prodej rodinného domu, Jeníkovice, 180 m2

Jeníkovice

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jeníkovicích

Informace k domu

Rodinný dům s krásnou zahradou a samostatným "výměnkem" v klidných Jeníkovicích, pár minut od Hradce Králové K prodeji nabízíme rekonstruovaný patrový rodinný dům s bohatou historií v malebné obci Jeníkovice, v těsné blízkosti Třebechovic pod Orebem. Jedná se o původní vesnické stavení s rozlehlou zahradou (celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy je 1189 m2), stodolou, hospodářským stavením napojeným na hlavní budovu a samostatným domkem tzv. výměnkem. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně plynovodní přípojky. K domu navíc náleží kvalitní studna využívaná pro užitkovou vodu. Hlavní budova prošla v posledních letech velmi zdařilou a citlivou rekonstrukcí původní obytné části a také došlo k rozšíření o nové podkroví. Podkrovní pokoje jsou řešeny tak, aby splňovaly veškeré požadavky moderního bydlení mladých lidí. Celková rekonstrukce je natolik dobře provedena, že v žádném směru nenarušila kouzelnou atmosféru místa.
Do domu vstupujeme přes krytou verandu do vstupní chodby. V přízemí domu nalezneme kuchyň, koupelnu, první ložnici a obývací pokoj. V přízemí domu můžeme také sestoupit do malého sklípku. Po cihlovém schodišti vystoupíme do patra, kde jsou tři krásné nové pokoje a příprava pro druhou koupelnu.
Důležitou součástí této nemovitosti je samostatně stojící domek s vlastním číslem popisným. Zahrada je natolik rozlehlá, že do budoucna umožňuje vyčlenění druhé stavební parcely pro samostatný rodinný dům. Hospodářské stavení, které je na obytný dům napojeno do tvaru „L“, dává možnost dalšího rozšíření dle vlastních potřeb. Nemovitost je vhodná pro financování hypotečním úvěrem. Doporučujeme prohlídku s makléřem.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Jeníkovice
ID
932
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
282 m2
Plocha nemovitosti
1190 m2
Plocha zahrady
908 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Matouš Matýsek

Matouš Matýsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jeníkovicích (okr. Hradec Králové)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu