Prodej rodinného domu, Dobřichovice, Tyršova, 164 m2 (ID: 3331374)

Tyršova, Dobřichovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Dobřichovicích

Úklidové služby

Informace k domu

V náruči přírody, nádherný výhled na údolí Berounky a celé Dobřichovice, soukromí.

Nově do nabídky zamířila tato novostavba rodinného domu dle originálního a jedinečného projektu, jehož společným jmenovatelem je především kvalita provedení. Aby taky ne, když původně si tento skvost majitelé stavěli výhradně pro své potřeby a tak se zde opravdu na ničem nešetřilo.
Příjemně světlý interiér, přírodní materiály, čistý a jednoduchý styl, vše uzpůsobené potřebám moderního člověka. Samotný dům je členěn do dvou nadzemních podlaží a jeho dispozici včetně kompletních výměr si můžete detailněji prohlédnout v přiložených půdorysech. Není to městská vila, ale přesto uspokojí potřeby jak čtyřčlenné rodiny, tak i bezdětného páru. Dominantou obývacího pokoje s jídelní částí a kuchyní jsou na míru vyrobená krbová kamna, u kterých budete rádi relaxovat se sklenkou dobrého vína a kochat se nejen pohledem na plápolající oheň, ale i kouzelným výhledem do okolní zeleně. A pokud Vás lenošení u krbu náhodou omrzí, pokračovat můžete na střešní terase s velkorysou výměrou 42 m2 s venkovní kuchyní, takže večeře při západu slunce v korunách stromů bude jako na dovolené.
Určitě mi dáte za pravdu, že člověk si chce užívat života a ne být o víkendu otrokem zahrady a toto přání já Vám splním, protože starost o zahradu bude tady díky její skromnější velikosti minimální. Na pěstování brambor to tady vážně není, za to divoké rokle a prosluněné palouky v hlubokých lesích máte přímo u dveří.

A teď pár praktických a technických informací. Z inženýrských sítí je dostupná : elektrická energie, místní vodovodní řad, domácí čistička odpadních vod. Vytápění zajišťuje elektrokotel a v celém domě máme teplovodní podlahové vytápění + v obou koupelnách navíc topné žebříky.
Podél domu téměř žádný provoz a byť pod ním vede železniční trať, tak budete překvapeni, že zas takový hluk to vážně není. A nesmíme opomenout nadstandardní sousedské vztahy, které jsou dneska tolik opomíjené a přesto při nákupu nemovitosti tak důležité.
No nezní vám tohle jako pohádka ? Přijďte si tuto pohádku prožít a já se na vás budu těšit při osobním setkání.
Při této nabídce si majitel vyhrazuje právo výběru budoucího majitele. Děkujeme za respektování.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Tyršova, Dobřichovice
ID
9261
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
164 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Plocha nemovitosti
210 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu