Prodej pozemku pro bydlení, Chlum u Třeboně, 2510 m2 (ID: 3334899)

Chlum u Třeboně

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chlumu u Třeboně

Informace k pozemku

Rád bych Vám v exkluzivním zastoupení majitele představil jedinečný stavební pozemek o celkové rozloze 3364m2.

Hledáte klidné místo pro své vysněné bydlení a jste milovníkem přírody

a nádherné krajiny? Chtěli byste bydlet nebo podnikat v samém srdci CHKO Třeboňsko obklopeni lesy, rybníky a meandry řeky Lužnice? Pak je tento pozemek, který leží na samém okraji malebné jihočeské vesničky Žíteč, určený přímo pro Vás.

Pozemek je velmi mírně svažitý s orientací na jižní svah a nádherným výhledem do krajiny. Díky své orientaci je ideální pro zahradničení, sadaření a skvěle se tu daří již vzrostlým ovocným stromům . V sezóně si tak můžete vychutnávat čerstvé ovoce a ořechy z Vaší vlastní zahrady.

Na pozemek se pohodlně dostanete z veřejné asfaltové komunikace, která je zároveň minimálně frekventovaná. V současné době je zde zavedena elektřina. Přípojky na vodovod a kanalizaci se nacházejí zhruba 30 metrů od hranice pozemku. Je také možnost vybudovat tu studnu, kterou si již současný majitel nechal lokalizovat.

Zajímá Vás, jakým další způsobem můžete pozemek využít? Tak se pojďme na pár příkladů podívat. Dle územního plánu tu lze postavit dva rodinné domy, malé rekreační či ubytovací zařízení a také sportovní i stravovací zařízení, což určitě uvítají turisté a cyklisté, kteří Třeboňsko houfně vyhledávají. Není problém vybudovat tu samozásobitelské hospodářství pro chov drobného domácího zvířectva, ale můžete si tu otevřít třeba i vlastní galerii nebo veterinární ordinaci.

Pokud Vás pozemek zaujal, neváhejte se na mě obrátit.

Parametry pozemku

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Chlum u Třeboně
ID
N03621
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2510 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ČESKÁ REALITNÍ SPOLEČNOST, s.r.o.

ČESKÁ REALITNÍ SPOLEČNOST, s.r.o.

Náchodská 1880/113, Praha, Horní Počernice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Adam Fanta

Adam Fanta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chlumu u Třeboně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu