Prodej rodinného domu, Popůvky, Pod Vinohrady, 227 m2

Pod Vinohrady, Popůvky

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Popůvkách

Informace k domu

Pokud toužíte po domě, který vám nabídne klidné soužití a současně rychlý dojezd do velkoměsta, máme pro vás perfektní řešení.

Představuji Vám dům pod zalesněnými kopci přírodního parku Bobrava, nacházející se v obci Popůvky, kde se spojuje kouzlo přírody s pohodlím města Brna. Ačkoliv zvenku působí nenápadným dojmem, jedná se o patrový rodinný dům s velkorysým prostorem o dispozici 6+2. Tento prostor je vhodný pro pohodlné bydlení celé rodiny a díky samostatným vchodům může sloužit i jako ideální řešení pro vícegenerační domácnost nebo spojení bydlení s podnikáním. Celoročně jistě oceníte relaxační místnost se saunou, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek po náročném dni. K domu dále patří mírně svažitá zahrada o rozloze přes 400 m2, plně dostačující pro různé zahrádkářské tvoření.

Pojďme se na to podívat do detailu. Dominantou a srdcem tohoto domu je útulný obytný prostor s kuchyní, který se stane centrem rodinných setkání. Teplo domova tu příjemně udrží podlahové vytápění, německá akumulační kamna v patře. Krb pak potěší všechny, kteří se rádi zachumlají v zimě pod deku, s knížkou v ruce a užívají si příjemný zvuk praskání dřeva a společný čas strávený s rodinou. Dům vám poskytne příjemnou teplotu i během letních měsíců, a to díky tepelnému čerpadlu a klimatizačním jednotkám. Ranní kávu si nejlépe vychutnáte při východu slunce na uzavřeném dvoře přístupném rovnou z kuchyně a máte tu naprostý klid a soukromí. V domě najdete i dostatek úložných prostor, jelikož dům nabízí praktickou komoru v přízemí pro zásoby do kuchyně a sklep pro zavařeniny z vlastní zahrádky.

Přestože se nacházíte v klidné lokalitě, díky výbornému přístupu na dálnici D1 jste během 10 minut v centru Brna. Pokud nechcete řídit, využijte přímého autobusové spojení do Campusu v Bohunicích či Starého Lískovce, odkud dále navazuje MHD.

Máte rádi přírodu? V okolí je skvělé místo pro dobití baterek, jen 10 minut chůze do lesa se psem nebo procházka kolem místních rybníků vám pomůže načerpat energii z okolního zeleného ráje.
Nyní je ta správná chvíle proměnit své sny o dokonalém bydlení ve skutečnost. Přijměte naše pozvání na prohlídku.

Swiss Life Select vám navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a individuálního plánování hypotéky, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům a finančním možnostem. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a naší pečlivé znalosti trhu vám můžeme poskytnout nejlepší možné financování vaší nové nemovitosti.

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Pod Vinohrady, Popůvky
ID
21731
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
281 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
185 m2
Podlahová plocha
227 m2
Plocha nemovitosti
712 m2
Plocha zahrady
408 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Biberlová

Mgr. Petra Biberlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Popůvkách (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu