Prodej činžovního domu, Kladno, Komenského, 425 m2 (ID: 3343967)

Komenského, Kladno

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Připravili jsme pro Vás prodej několika činžovních domů v Kladně. Jeden z těch středně velkých se nachází na rohu ulic T. G. Masaryka a Komenského pod č.p. 579. Jeho výhodou je obsazenost spokojenými nájemníky. Ekonomicky stabilní nemovitost v perfektním stavu nabízí tři podlaží různých typů bytů, nebytových prostor a velké půdy s dalším potenciálem.

V přízemí jsou potraviny 121 m², kosmetické studio 13 m² a skladovací prostor 1 m². V prvním patře je prostorný byt 4+kk, 69 m² s oddělenou velkou dílnou a dalším úložným prostorem 24 m². Vedle toho je na patře druhý byt 3+kk, 45 m²po kompletní rekonstrukci. V podkroví je prázdná a prostorná půda 134 m² s velkým potenciálem na vestavbu dalších bytů. Suterén domu s 18 m² je zatím prázdný a jedná se o klasický sklepní prostor s nízkými stropy. Celkem se jedná přes 425 m² v dobře udržovaném domě s novou střechou z roku 2023.

Jde o unikátní příležitost koupě rohového činžovního domu v centru města. Pořídit si budovu přímo tady v blízkosti Masarykovy ulice, nákupní tepny a náměstí, je záruka zhodnocení Vašich peněz do budoucna. Kladno, největší město Středočeského kraje, má přes 70 tisíc obyvatel, a to je slušná základna potenciálních zákazníků pro váš business. Na rozdíl od jiných měst se tu mimořádně daří drobným podnikatelům. Kladno se nesmírně rychle rozvíjí a v budoucnu odtud povede i rychlodráha do Prahy. Už teď tu funguje pražská integrovaná doprava s bohatou frekvencí spojů. Rychlé spojení na letiště je také ohromnou výhodou. Město vyniká svými zelenými parky, sportem a možnostmi pro trávení volného času.

Samotné ceny, za které domy nabízíme, jsou bezkonkurenční a Vy si tak de facto pořídíte v centru města dům za cenu bytu v centru Prahy.

Domy Kladno . cz – příležitost pro stabilní investici. Máte-li lepší představu o koupi vhodného činžovního domu, pošlete poptávku a jistě pro Vás najdu ideální nemovitost.

Pro více informací jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry nemovitosti

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Komenského, Kladno
ID
10338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
425 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
213 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu