Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Kynšperk nad Ohří - Zlatá, 81381 m2

Kynšperk nad Ohří, Zlatá

97 657 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 465 405 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kynšperku nad Ohří

Informace k pozemku

Prodej komerčního pozemku, 81381 m², Kynšperk nad Ohří

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k rozvoji Vašeho podnikání na strategicky umístěném pozemku. Tento rozsáhlý pozemek o rozloze 81381 m² je ideální volbou pro investory a podnikatele, kteří hledají perfektní prostor pro realizaci svých ambiciózních plánů.

Umístěný v těsné blízkosti rychlostní silnice R6, tento pozemek nabízí vynikající viditelnost a snadnou dostupnost, což je zásadní pro úspěch jakéhokoliv průmyslového podnikání. Představte si pohodlí, kdy Váš podnik bude snadno dostupný jak pro zaměstnance, tak pro logistiku a zákazníky.
Víme, že výběr správného místa je klíčový pro úspěch Vašeho projektu. Proto Vám nabízíme pozemek, který je jako stvořený pro výstavbu moderních průmyslových areálů, výrobních objektů či skladů. Myslete do budoucna a využijte tento pozemek jako základnu pro své inovativní developerské projekty.

Nenechte si ujít tuto exkluzivní příležitost k investici do pozemku, který slibuje nejen skvělou polohu, ale i obrovský potenciál pro rozvoj a expanzi.

Parametry pozemku

Cena
97 657 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Kynšperk nad Ohří, Zlatá
ID
855247
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
81381 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Kynšperku nad Ohří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu