Prodej rodinného domu, Prostějov, Lidická, 250 m2 (ID: 3351276)

Lidická, Prostějov

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Vč. právních služeb a provize)

Prémioví partneři v Prostějově

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji přízemní řadový rodinný dům v Prostějově na ulici Lidická, který se nachází na celkovém pozemku o výměře 339 m2, celková užitná plocha domu je 250 m2. V současné době slouží jako sídlo firmy. Dům je určený k rekonstrukci.

Dispozice domu zahrnuje přední část se 4 místnostmi, boční část v uzavřeném dvoře s 1 místností a sociálním zařízením a zadní část domu, kde je nyní jedna velká jednací místnost. Dále je k dispozici malý sklad ve dvoře.

Nemovitost je napojena na elektrickou energii, plyn, obecní vodu a kanalizaci a je zde zaveden optický kabel pro internetové připojení.

V části domu do ulice jsou osazena plastová okna, jinak jsou okna dřevěná kastlová, na střeše pálená taška, podlahy beton (lino, dlažba, koberec). Vytápění ústřední a ohřev vody plynovým kotlem.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - Kaufland 500 m (7 min pěšky), autobusová zast. 5 min od domu, MŠ 100 m, ZŠ Horákova 15 min pěšky, za domem se nachází Botanická zahrada, centrum města 20 min pěšky, vlakové nádraží 2 km.

Neváhejte si sjednat včas termín prohlídky, těším se na Vás!

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vč. právních služeb a provize
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Lidická, Prostějov
ID
20694
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
339 m2
Plocha nemovitosti
339 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 80 lidí

Prodejce

Ing. Kamila Kopřivová

Ing. Kamila Kopřivová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu