Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, 115 m2 (ID: 3352582)

Bakov nad Jizerou

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej dvougeneračního moderního rodinného domu s dvěma bytovými jednotkami o dispozici 3+1 a 4+kk v obci Chudoplesy.

První bytová jednotka se nachází v přízemí domu. Nabízí skvělý komfort a luxus na ploše 142 m2. Vyniká velkým obývacím pokojem spojeným s jídelnou, moderní plně vybavenou kuchyň, prostornou ložnicí se šatnou, dětským pokojem a dvěma koupelnami, z nichž jedna má přímý přístup k sauně. Další místnost může být dle preferencí nových majitelů využita jako zimní zahrada, relaxační místnost nebo jako prostor pro vlastní posilovnu.

Druhá bytová jednotka, která se nachází v 1. nadzemním podlaží je dispozičně řešená jako 4+kk a splňuje veškeré požadavky pro pohodlné a moderní bydlení. Podlahové vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, což garantuje nízké provozní náklady. Celý interiér je vybaven velkoformátovou dlažbou, která dodává bytu moderní a elegantní vzhled. Všechen prostor je efektivně využit díky vestavěným úložným prostorům ve všech místnostech. Kuchyň je plně vybavena vysoce kvalitními spotřebiči a vyhovuje i náročným kuchařům. Příjemným bonusem je prostorná terasa o velikosti 20 m2, která nabízí krásný výhled na okolí a poskytuje dostatek soukromí pro odpočinek a relaxaci.
K rodinnému domu náleží zahrada o rozloze 1089 m2.

Obě bytové jednotky nabízí klidný a zároveň dynamický životní styl a jsou umístěny ve velmi žádané lokalitě.

K nemovitosti patří také kryté parkovací stání pro dvě auta a dvě samostatné venkovní technické místnosti, dále rodinnému domu náleží zahrada o rozloze 1894 m2.

Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti mne neváhejte kontaktovat. Ráda Vám také zašlu odkaz na virtuální prohlídku, kde si můžete nemovitost projít z pohodlí Vašeho domova.



Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bakov nad Jizerou
ID
3084
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
269 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
115 m2
Plocha nemovitosti
1089 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Andrea Buřivalová

Andrea Buřivalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu