Prodej rodinného domu, České Meziříčí, 162 m2 (ID: 3353072)

České Meziříčí

6 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českém Meziříčí

Informace k domu

Hledáte vlastní bydlení v rodinném domě a rádi byste našli svůj nový domov v lokalitě, která vám nabídne příjemné bydlení, kompletní občanskou vybavenost a Orlické hory i Hradec Králové budete mít co by kamenem dohodil? Tak jeden pro Vás máme …

Nabízíme Vám novostavbu rodinného řadového domu o dvou nadzemních podlažích (aktuálně ve výstavbě) a celkové podlahové ploše 162 m² s pozemkem o výměře 304 m². na kraji klidné obce České Meziříčí (kód nabídky 5D-4).

V přízemí se nachází kuchyně s prostorným obývacím pokojem se samostatným vstupem na zahradu, ve kterém najdete dostatek místa pro trávení společných chvil s rodinou a užívání si rodinné pohody a atmosféry. Tu vám v budoucnu může zpříjemnit i instalace krbu, pro kterou je zajištěna stavební připravenost. Současně zde najdete také samostatný pokoj, koupelnu se sprchovým koutem, toaletu a technickou místnost, ve které je stavební připravenost pro instalaci pračky a sušičky. Poslední místnost a její využití bude již na vašem rozhodnutí, neboť zde může být samostatná garsonka s vlastním sociálním zázemím, kancelář nebo i garáž.

V prvním patře domu najdete nejen ložnici a celkem 3 prostorné pokoje, ale také druhou koupelnu s vanou a samostatnou toaletu.

V obytných místnostech domu je instalována laminátová plovoucí podlaha, dalších místnostech pak keramická dlažba.Dům je zděný s využitím pórobetonových tvárnic QPOR, které mají vynikající tepelné a zvukové izolační vlastnosti. V rámci nízkoenergetické náročnosti budovy jsou instalována plastová okna s izolačním trojsklem. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno instalovaným elektrokotlem, ohřev teplé užitkové vody je řešen bojlerem.

Budoucí majitelé určitě uvítají možnost v rámci stavebních etap řešit ještě individuální úpravu projektu, použitých materiálů či dalších stavebních úprav, na kterých je možné se domluvit.Pro případné zájemce je možnost koupit již hrubou stavbu a dokončit si vše dle svých představ.
Termín dokončení stavby a možné nastěhování je 31. 5. 2024.

V obci najdete kompletní občanskou vybavenost, která je zajištěna mateřskou i základní školou, ordinací dětského, praktického i zubního lékaře, lékárnou, poštou, zájmovými, kulturními a sportovní příležitostmi a aktivitami. A samozřejmě pak krásné okolí tvořeno rozmanitou přírodou vyzývající k procházkám či dalším aktivitám.

Obec České Meziříčí má strategickou polohu a nabízí tak vynikající dopravní dostupnost nejen pravidelnými autobusovými linkami do Kvasin, Hradce Králové, Jaroměře, Opočna, Dobrušky nebo i Pardubic. Napojení na dálnici D11 je vzdálené 15 km, díky níž jste v Praze za 75 minut. A pokud chcete vyrazit poznávat krásy hor, tak v Deštném v Orlických horách nazujete lyže za 30 minut nebo ve Špindlerově Mlýně můžete lyžovat za necelých 90 minut.

Vzhledem ke zvýšení komfortu a snížení energetické náročnosti domu došlo k úpravě projektu, nyní probíhá aktualizace PENB.

Zavolejte nám, domluvíme prohlídku.

Parametry domu

Cena
6 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
České Meziříčí
ID
2334
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
304 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Pavel Uhlíř

Pavel Uhlíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Meziříčí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu