Pronájem bytu 2+kk, Pelhřimov, F. B. Vaňka, 65 m2

F. B. Vaňka, Pelhřimov

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4000,- Kč energie, + provize RK)

Prémioví partneři v Pelhřimově

Informace k bytu

Exklusivní nabídka pronájmu pěkného kompletně vybaveného bytu v rodinném domě o dispozici 2 + KK a rozloze 65 m2 v klidné lokalitě v Pelhřimově!

Již při vstupu do bytu ucítíte výjimečnou atmosféru. Vstupní halou vcházíme po schodech do bytu.. V kuchyni, která je propojena s obývacím pokojem, zaznamenáte prostornou kuchyňskou linku vybavenou sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou a velkou lednicí s mrazákem. Vaření a příprava jídla se stane radostí.

Koupelna je vybavena prostornou vanou, umyvadlem se skříňkou, velkým zrcadlem a pračkou. Všechny potřebné prvky jsou zde k dispozici pro vaši pohodlnou hygienu. Samostatná toaleta zajišťuje soukromí a pohodlí.

V pokoji je k dispozici manželská postel a prostorná skříň se zrcadlem. V obývacím pokoji je různý nábytek, který si můžete uspořádat podle svého. Bydlení je vhodné pro páry, nebo jednotlivce.

Dále je možnost parkování u domu.

Výhodou této lokality je blízkost veškeré občanské vybavenosti, včetně obchodů, školky, školy, restaurací a veřejné dopravy.

Byt je k dispozici od 1.5. 2024 nebo po domluvě

Podmínky nájemného:

• Nájemné: 12 500 Kč měsíčně
• Energie: 4 000 Kč měsíčně
• Vratná kauce: 20 000 Kč
• Služby realitní kanceláře: 15 000 Kč

Celkem při podpisu smlouvy: 51 500 Kč.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře jsou virtuální prohlídka a fotografie bytu, které si můžete prohlédnout pohodlně z vašeho domova.

Nebuďte váhaví a nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k pronájmu prostorného bytu v rodinném domě. Kontaktujte nás ještě dnes a rádi Vám poskytneme další informace a uspořádáme prohlídku nemovitosti. Buďte první, kdo si zajistí tento byt a začněte si užívat pohodlného bydlení v Pelhřimově.

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4000,- Kč energie, + provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
F. B. Vaňka, Pelhřimov
ID
01377
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Monika Halodová

Monika Halodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Pelhřimově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu