Prodej chalupy, Kozlovice, 176 m2

Kozlovice

5 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 879 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Kozlovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dva rodinné domy s bazénem a velkou zahradou. K prodeji nabízíme rozlehlou nemovitost v obci Kozlovice, nedaleko Nepomuka. Nabídku tvoří čtyři stavby ve funkčním celku – dva rodinné domy (každý má svoje číslo popisné, č. p. 65 a č. p. 64) a dvě stodoly na pozemku o celkové výměře 1877m2. Nemovitosti jsou po částečné rekonstrukci, trvale obývané a udržované. Domy mají společný zdroj vody a elektřiny, společně vyřešenou splaškovou kanalizaci, ale s možností samostatných vjezdů.

Dům č. p. 65 disponuje v přízemí prostorným obývacím pokojem s kancelářským koutem, kuchyňským prostorem a koupelnou (včetně toalety, ohřev TUV bojlerem), v podkroví jsou dvě útulné ložnice. Topení je zajištěno lokálně – krbovými kamny na dřevo, je zde ale provedena příprava na ústřední plynové topení. Přípojka na plyn je vyvedena v oplocení, plynoměr není osazen. Rekonstrukční práce probíhají cca od roku 2016, kdy byla položena nová střešní krytina, latě a střešní fólie, zároveň byla v podkroví založena izolační vata a následně zateplena fasáda. Okna (opatřena předokenními roletami) i dveře vyměněna za nová. Proběhla i částečná výměna vnitřních rozvodů. Dům je částečně podsklepený.

Dům č. p. 64 má v přízemí světnici s původními kachlovými kamny kombinovanými s pecí, a ložnici. Kachlová kamna zajišťují nejen vytápění, ale i vaření a pečení. K dispozici též koupelna s toaletou (ohřev TUV též bojlerem). Vnitřní rozvody převážně původní. Na obytnou část navazuje bývalá maštal a stodola, která je nyní upravená na kryté parkování, vše s novou střešní krytinou, laťováním a střešní fólií. Sklepní místnost pod č. p. 64 není přístupná.

Domy mají společné venkovní posezení, společnou okrasnou zahradu s bazénem a prostorem ke slunění a velkou užitkovou zahradu, která je přístupná průjezdem ve stodole. Stodoly poskytují velkou plochu zastřešeného prostoru k širokému využití.

Nemovitost dobře poslouží k trvalému bydlení i početnější rodiny, která jistě ocení krátkou dojezdovou vzdálenost do Nepomuka, kde je široká občanská vybavenost. Stejně dobře poslouží i k rekreaci pro trávení volného času třeba zahradničením, nebo lenošením u bazénu, šikovně ukrytého před okolním světem. Díky své rozloze a dobrému napojení na obecní komunikaci může ovšem nemovitost sloužit i k rozmanitým podnikatelským účelům.

Parametry domu

Cena
5 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Kozlovice
ID
68804
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
176 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1877 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Petr Dřevo

Petr Dřevo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kozlovicích (okr. Plzeň-jih)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu