Prodej ubytování, Žihle - Nový Dvůr, 8175 m2

Žihle, Nový Dvůr

25 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 904 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Žihli

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji areál bývalé školy v přírodě zvaná Sklárna, který se nachází v odlehlé lokalitě uprostřed lesa vzdálené cca 6 km po asfaltové komunikaci od obce Žihle v nejsevernějším výběžku okresu Plzeň – sever. Areál postavený v letech 1979 až 1981 se skládá z několika samostatných objektů, má vlastní technické zázemí v podobě kotelny na dřevo-štěpku, vlastní vodárnu, několik studní, vlastní čistírnu odpadních vod a trafostanici. Jádro tvoří ubytovací objekty označeny jako A, B a C, které jsou propojeny vytápěnou chodbou s objektem školy, tělocvičny a jídelny s plně vybavenou kuchyní. Celý areál je výjimečný velikostí pozemků celkem 84.978 m2 a ubytovací kapacitou celkem až 350 lůžek. Všechny 3 ubytovací objekty jsou plně podsklepeny, mají společné prostory, sklady, kanceláře, oddělené umývárny a toalety. 2 objekty jsou čtyřpodlažní, jeden pětipodlažní. Objekty A a B jsou v původním stavu. Objekt C je po rekonstrukci, která proběhla v roce 2008, kdy byla provedena oprava střechy, výměna skel, zateplení obvodového pláště, úprava interiéru, vybudování sociálních zařízení v pokojích a nové vybavení pokojů. Objekty A a B již nevyhovují současným standardům a je třeba jejich rekonstrukce včetně kompletního technického zázemí celého areálu.
Pokud Vás tato investiční příležitost zaujala, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat a dohodneme si termín osobní prohlídky, na které Vám nemovitost představím.

Parametry nemovitosti

Cena
25 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Žihle, Nový Dvůr
ID
68849
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
8175 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
84978 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Richard Kopkáš

Richard Kopkáš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Žihli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu