Prodej rodinného domu, Jáchymov, 5. května, 120 m2 (ID: 3360292)

5. května, Jáchymov

3 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 675 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Jáchymově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1, v Jáchymově - ulice 5. května.
V přízemí domu je dílna a kotelna. V prvním patře pak hlavní obytné prostory - veranda, kuchyně, dva pokoje a koupelna. Ve druhém poschodí jsou další 3 pokoje a můžete vše dle svých potřeb upravit.

Dům je v technicky dobrém stavu, určen k modernizaci. Topení je na tuhá paliva a v 1. poschodí jsou krbová kamna. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci. Zastavěná plocha a nádvoří je 163m2, zahrada je o velikosti 274m2 a k domu je pozemek s dvougaráží o velikosti 44m2. V galerii jsou aktuální fotografie, vizualizace 1. poschodí možné přestavby a půdorysy obou podlaží. Na snížení energetické náročnosti můžete čerpat dotace.

Milujete hory a nedovedete si představit život bez přírody. Právě pro vás máme výjimečnou nabídku. Rodinný dům v srdci Krušných hor. Do lyžařského střediska je to 5 min autem, do Karlových Varů 20 kilometrů, skvěle dostupné jsou autobusem i vlakem. Zhruba 12 kilometrů to budete mít do sousedního Německa za prací i nákupy.
Jáchymov je atraktivní lázeňské město pro klidný život i pro aktivní turistiku, v okolí najdete také cykloturistické stezky či lyžařské trasy, romantické vyhlídky i historická zákoutí.

V ceně je zajištěn kompletní právní servis.

Parametry domu

Cena
3 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
5. května, Jáchymov
ID
00006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
481 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Pavla Jungerová

Pavla Jungerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jáchymově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu